Kaymakam Adem Çelik’in "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlama" Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik’in "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlama" Mesajı
Haberin Tarihi: 28.10.2023 09:36:57 - Okunma Sayısı:517 defa okundu.

       Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100’ncü yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Adem Çelik’in "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlama" Mesajı

       Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100’ncü yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

       Kaymakam Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi:

       “Büyük Türk Milletinin, istiklal ve istikbal için vermiş olduğu şanlı ve onurlu mücadelesinin sonucu ilan ettiğimiz ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü coşkusunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

       Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Cumhuriyetimizi kurarken verdikleri mücadelede sadece vatan toprağını değil, aynı zamanda insanlık onurunu, yükselen karanlık bir zihniyete karşı da müdafaa etmişlerdir. Türk Milleti sadece yaşamak için değil aynı zamanda yaşatmak için varlığını sürdüren bir millet olmuştur.

       Bizim millet olarak yegane görevimiz; ülkemizi sürekli olarak gelişen ve değişen dünyada hak ettiği konuma getirmek için, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, demokrasisiyle, hukuk devleti normlarıyla, insan hak ve hürriyetleriyle, ekonomisiyle, sanayisiyle, eğitim düzeyi ve her bakımdan mutlu olduğu refah bir Türkiye hedefine ulaştırmaktır. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek uğruna bıkmadan yorulmadan çalışacağız.

       Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere; Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyor, Sevgili Eğirdirlilerin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap