Yılanlı Köyünde Çalınan Traktör Konya'da Bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yılanlı Köyünde Çalınan Traktör Konya'da Bulundu
Haberin Tarihi: 30.10.2023 10:40:14 - Okunma Sayısı:1027 defa okundu.

Çalınan traktör, Konya ili Meram ilçesinde bulunarak müşteki H.Y. isimli şahısa teslim edildi.

YILANLI KÖYÜNDE ÇALINAN TRAKTÖR KONYA'DA BULUNDU

Isparta ili Aksu ilçesi Yılanlı Köyü Koca Tarla Mevkiinde; 24 Ekim 2023 tarihinde H.Y. isimli müştekiye ait bahçe içerisinde kapalı depo içerisinde bulunan 400 bin TL değerindeki traktör  Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ısrarlı takip ve çalışmaları neticesinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre; hırsızlık olayını müştekinin bahçesinde mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan E.K. isimli şüphelinin gerçekleştirdiği tespit edildi.

Şüpheli E.K. isimli şahısın traktörü Eğirdir ilçesinde boş arazide çekiciye yükleyerek Konya ilinde H.T. isimli şahısa 165 bin TL karşılığında sattığı tespit edildi. Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından yapılan takip ve operasyon sonucunda, çalınan traktör, Konya ili Meram ilçesinde bulunarak müşteki H.Y. isimli şahısa teslim edildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşın emniyet ve asayişinin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edildiği bildirildi.

- Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap