Hakkı Özdamar'dan Teşekkür

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Hakkı Özdamar'dan Teşekkür
Haberin Tarihi: 22.11.2023 10:24:11 - Okunma Sayısı:827 defa okundu.

Ak Parti Eğirdir Gençlik Kolları Başkanlığı Görevine Veda Eden Hakkı Özdamar'dan Teşekkür

Ak Parti Eğirdir Gençlik Kolları

Başkanlığı Görevine Veda Eden

HAKKI ÖZDAMAR'DAN TEŞEKKÜR

 

2017-2023 yılları arasında Ak Parti Eğirdir Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Hakkı Özdamar, yaş haddi dolayısıyla bu görevine veda etti.

Partideki görevine, Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanı olarak devam edecek olan Hakkı Özdamar, bir teşekkür mesajı yayımladı. Özdamar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli Hemşehrilerim, Ak davada yürümekten onur ve her zaman gurur duyacağım dava abilerim, ablalarım ve kardeşlerim…

2014 yılında kapısından girdiğim ve çeşitli görevler sonucu 2017 yılında Eğirdir Gençlik Kolları Başkanı olarak görev  yaptığım Eğirdir Gençlik Kollarına yaş haddim nedeni ve ilçe teşkilatı yönetim kurulunda yer almamdan dolayı veda ediyorum.

Görevim boyunca; 2018 genel seçimi, 2019 yerel seçimi ve Türkiye yüzyılının başladığı 2023 genel seçimlerinden zaferle ayrılmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Göreve gelecek kardeşime yapacağı çalışmalarda  başarılar diliyorum.

Üzerimde Emeği Olan ve Bana Gençlik Kolları Başkanlığımda Desteklerini Esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Olmak Üzere;

Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, İl Gençlik Kolları Başkanımıza, İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerine, Kadın Kolları Başkanımıza, Eğirdirli Hemşehrilerimize ve beraber her daim omuz omuza çalıştığım Eğirdir Ak Parti Gençlik Kolları üyelerine teşekkür ederim.

Haklarınızı helal ediniz.        

DURMAK YOK YOLA DEVAM ..."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap