MHP Aday Adaylarından Gazetemize Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Aday Adaylarından  Gazetemize Ziyaret
Haberin Tarihi: 2.12.2023 11:55:07 - Okunma Sayısı:1133 defa okundu.

MHP Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayları; Mehmet Demirel, Veli Nehir ve Ramazan Kurt gazetemizi ziyaret ettiler.

MHP Aday Adaylarından

Gazetemize Ziyaret

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde Belediye Başkan aday adayları saha çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Eğirdir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Aday Adayları; Mehmet Demirel, Veli Nehir ve Ramazan Kurt Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nilgün Sinan ile görüşerek sürece ilişkin bilgilendirmeler yaptılar.

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yıldız'ın da hazır bulunduğu ziyarette, İlçe Başkanı Kaya, 13 Kasım tarihinde başlayan belediye başkanı ile belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı başvurularının 15 Aralık Cuma günü sona ereceğini belirterek, partilerine büyük bir teveccühün olduğunu dile getirdi.

MHP Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Demirel, Veli Nehir ve Ramazan Kurt da birlik ve beraberlik mesajı verirken "Yeni yüzyıl, Lider Türkiye, üretken belediye anlayışı ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurularımızı yaptık. Üç hilalin gölgesinde değişen Eğirdir, kazanan Eğirdir olacak." ifadelerini kullandılar.

- Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    2.12.2023 18:13:35
    Hayırlı olsun
Yorum Yap