AK PARTİ BAŞKAN A.ADAYI MUSTAN ÖZDEMİR’DEN MADENCİLER GÜNÜNDE İDDALI DOĞALGAZ AÇIKLAMASI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AK PARTİ BAŞKAN A.ADAYI MUSTAN ÖZDEMİR’DEN MADENCİLER GÜNÜNDE İDDALI DOĞALGAZ AÇIKLAMASI
Haberin Tarihi: 4.12.2023 09:34:34 - Okunma Sayısı:1968 defa okundu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayı olan işinsanı, turizmci hemşehrimiz Mustan Özdemir, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

AK PARTİ BAŞKAN A.ADAYI MUSTAN ÖZDEMİR’DEN MADENCİLER GÜNÜNDE İDDALI DOĞALGAZ AÇIKLAMASI

Ak Parti Başkan A.Adayı Mustan Özdemir 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayı olan işinsanı, turizmci hemşehrimiz Mustan Özdemir, “Değişik bahanelerle bir türlü Eğirdir’in  tamamına hizmet verilemeyen doğalgaz sorununu , “Yarından tezi yok “ diyerek 2024 YILI KIŞINDA TÜM MAHALLELERİMİZDE  BOTAŞ VE ENERJİ BAKANLIĞININ “kapısını aşındırarak, özellikle emeklisinden öğrencisine tüm dar gelirli vatandaşlarımızın bütçesine önemli bir katkı yapacağına inandığım,ilçemizin tüm mahallelerine doğalgazı kavuşturacağım” dedi.

Başkan Adayı Özdemir mesajında şunları söyledi:

“Yer altı kaynaklarını her türlü tehlike ve zorluk altında doğayla mücadele ederek çıkaran madencilere, toplumun “VEFA” borcu bulunmaktadır. Yerin metrelerce altında insanlığa hizmet için gerektiğinde canlarını hiçe sayan maden emekçilerine hak ettikleri değerin verilmesi aynı zamanda bir insanlık görevidir. Bu görevi yerine getirirken yerin metrelerce altında verilen mücadeleyi, birlikteliği ve dayanışmayı başka hiçbir alanda görmek mümkün değildir." Her vardiya başında “selametle” diye uğurlanan, maden ocaklarının girişinde “selametle” ve “uğur ola” yazan, çıkışta birbirlerine “geçmiş olsun” diyen, başkalarının da onları “geçmiş olsun” diye selamladığı başka bir meslek yoktur.  Maden  ocaklarında hayatını kaybeden tüm maden şehitlerimize Rabbimden rahmet, geride bıraktıkları gözü yaşlı ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

MADENCİLERİMİZE  VE  HEMŞEHRİLERİME VEFA BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ.

Şimdi kara kış kapıda, ilçemizin tamamına yakını hala evinde kömürle ısınacak, pek çok insanımız kömürün verdiği ısıyla kışı atlatabilecek. Peki kömürün sıcağını hissederken kaçımız yok yere giden hayatları aklından geçirecek? Bu kış sıcacık evlerinizde otururken biraz durun ve düşünün, bir nebze olsun madencilerimize ve ilçemizdeki vatandaşlarımıza “VEFA BORCUMUZ  VAR “ düşüncesiyle hareket ederek toplum olarak devletimizden ve işletmelerden tek ses olarak ”EĞİRDİR’İN TAMAMI DOĞALGAZ İLE ISINIYOR” diyeceksiniz. Değişik bahanelerle bir türlü ilçemizin tamamına hizmet verilemeyen doğalgaz sorununu ,”Yarından tezi yok “ diyerek 2024 YILI KIŞINDA TÜM MAHALLELERİMİZDE  BOTAŞ VE ENERJİ BAKANLIĞININ “kapısını aşındırarak , özellikle emeklisinden öğrencisine tüm dar gelirli vatandaşlarımızın bütçesine önemli bir katkı yapacağına inandığım,ilçemizin tüm mahallelerine doğalgazı kavuşturacağım.” Bu sayede Kış aylarında yaşadığımız “Hava Kirliliği problemi “son bulacak. EĞİRDİR İÇİN İLÇEMİZ İÇİN MÜCADELE ETME SORUMLULUĞUMUZ VAR”

Bu vesileyle  4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü canı gönülden kutlar, bu uğurda hayatını kaybeden tüm maden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yerin metrelerce altında alın teri ile çalışmakta olan maden işçilerimize kazasız belasız işler temenni eder, tüm madencilerimize şükranlarımı sunarım.”

#Belediye işi Gönül işi#

#Güçlü  ve Dönüştürücü Belediyecilik#

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap