10 Eylül'de Elektrik Kesintisi Yapılacak...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,10 Eylül'de Elektrik Kesintisi Yapılacak...
Haberin Tarihi: 9.9.2015 09:26:00 - Okunma Sayısı:1587 defa okundu.

10 Eylül 2015 Perşembe günü 08:30 ile 18:00 saatleri arasında Eğirdir TR-5 Kök'den Konnebucağı çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Konnebucağı Mahallesi, Sanayi Mahallesi ve Eğirdir Belediyesi İçme Suyu ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşterilerin etkileneceği bildirildi.

10 Eylül’de Elektrik Kesintisi Yapılacak…

 

            10 Eylül 2015 Perşembe günü 08:30 ile 18:00 saatleri arasında Eğirdir TR-5 Kök’den Konnebucağı çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Konnebucağı Mahallesi, Sanayi Mahallesi ve Eğirdir Belediyesi İçme Suyu ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşterilerin etkileneceği bildirildi.

            Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada. “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Eğirdir İlçe İşleme Şefliği ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve RAYCHEM izalasyon malzeme montaj çalışmaları için, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

            Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

            10 Eylül 2015 Perşembe günü 08:30 ile 18:00 saatleri arasında Eğirdir TR-5 Kök’den Konnebucağı çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Konnebucağı Mahallesi, Sanayi Mahallesi ve Eğirdir Belediyesi İçme Suyu ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

            Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap