Ak Partili Belediye Başkanı Veli Gök'ün Tartışmalı Satışları Gündemde!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Partili Belediye Başkanı Veli Gök'ün  Tartışmalı Satışları Gündemde!
Haberin Tarihi: 8.1.2024 16:44:01 - Okunma Sayısı:1383 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, önceki başkan döneminde yapılan daireleri, dikkat çeken bir şekilde yakın çevresine düşük fiyatlarla satmakla itham ediliyor.

Ak Partili Belediye Başkanı Veli Gök'ün

TARTIŞMALI SATIŞLARI GÜNDEMDE!

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, önceki başkan döneminde yapılan daireleri, dikkat çeken bir şekilde yakın çevresine düşük fiyatlarla satmakla itham ediliyor. Bu satışlarda, dairelerin %0 faizle ve tam 36 ay vade ile satılması, tepkilere neden oluyor. İhale yapılmadan, sessiz sedasız gerçekleştirilen bu satışlar, kamuoyunda kimin malını kime sattığı sorularını beraberinde getiriyor.

Özellikle Eğirdir Belediye bünyesindeki Gölbelde Şirketi'ne ait olan Baybuğan Mahallesi'ndeki (KIŞ YURDU) 21 adet dairenin, 400 bin TL peşinatla ve geri kalanı 36 ay vade ile toplamda bir milyon yüz bin TL gibi düşük bir rakama satıldığı ve gizli pazarlık yapıldığı iddia ediliyor. Bu durum, şeffaf ve adil bir satış politikasının ihlali olarak değerlendirilirken, Veli Gök'ün başkanlık dönemindeki yönetim tarzı eleştirilere maruz kalıyor.

Halk, bu çarpıcı iddialara karşı tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirirken, belediye başkanından konuyla ilgili açıklama bekliyor. Satışın detayları merak konusu olurken, Veli Gök'ün bu iddialara karşı nasıl bir tutum sergileyeceği büyük bir merakla bekleniyor.

- Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    9.1.2024 09:33:37
    Acaba son dönemde işe alınan 160 işçi neye göre alındı
  • Rumuz
    (Rumuz)
    9.1.2024 09:17:31
    Yok mu bu ilçenin muhalefeti, yok mu ilçenin sahibi, nerede bu ömer şengöl ve grubu, nerede milliyetçi tayfa, nerede bu altı okular
Yorum Yap