Ömer Şengöl Akın Gazetesi'ni Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ömer Şengöl Akın Gazetesi'ni Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 13.1.2024 12:48:01 - Okunma Sayısı:1839 defa okundu.

Eğirdir'in eski Belediye Başkanlarından Ömer Şengöl, Akın Gazetesi'ne duygu dolu bir ziyarette bulundu.

ÖMER ŞENGÖL AKIN GAZETESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Eğirdir'in eski Belediye Başkanlarından Ömer Şengöl, Akın Gazetesi'ne duygu dolu bir ziyarette bulundu. Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Kemal Sinan'ı ziyaret eden Şengöl, gündemdeki önemli konuları değerlendirdi.

Ömer Şengöl, ziyareti sırasında Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 9 askerimiz için derin bir üzüntü duyduğunu dile getirdi. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyen Şengöl, kederli ailelere, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Aziz Türk Milletine başsağlığı temennisinde bulundu. Ayrıca, çatışmada yaralanan askerlere de acil şifalar diledi.

Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Sinan da ziyaret sırasında duygusal bir atmosferde Şengöl'ün şehitlerimizin acısını paylaştığını ifade etti.

Demokrat Parti Eğirdir İlçe Başkanı Hamit Kubilay Barlas ve Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Doğan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Akın Gazetesi'nin kurucusu Merhum Ali Sinan da rahmetle anıldı.

Ömer Şengöl, Abdullah Sinan ve gazete çalışanlarına başarı dileklerini ileterek, bir araya geldikleri bu özel anı paylaştıktan sonra ziyaretini tamamladı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap