Yenimahalle Muhtar Adayı Fadime Çürükkaya

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yenimahalle Muhtar Adayı Fadime Çürükkaya
Haberin Tarihi: 17.1.2024 11:01:58 - Okunma Sayısı:1059 defa okundu.

Yenimahalle Muhtar Adayı Fadime Çürükkaya: "Hizmet İçin Yola Çıkıyorum!"

Yenimahalle Muhtar Adayı Fadime Çürükkaya:

"HİZMET İÇİN YOLA ÇIKIYORUM!"

Yenimahalle'nin sevilen esnaflarından ve 21 yıldır Kaya Market'i işleten Fadime Çürükkaya, mahallesini daha yaşanabilir ve huzurlu kılmak amacıyla muhtarlık için adaylığını açıkladı.

Çürükkaya, yaptığı açıklamada, "Mahallemizin sorunlarını, eksikliklerini yakından biliyor ve çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirmek için azalarımla birlikte başarılı olacağıma inanıyorum. Bu sebeple Yenimahalle muhtarlığı için siz değerli mahalle sakinlerimin desteklerini bekliyorum. Benim için mühür değil, hizmet ön planda" dedi.

Seçim beyannamesinde yer alan projelerle mahallesini daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedefleyen Çürükkaya, öne çıkan taahhütlerini şu şekilde sıraladı:

  1. Herkes İçin Adaletli Hizmet: Siyasi görüş ayrımı yapmadan, tüm mahalle sakinlerine eşit hizmet sunmayı taahhüt ediyor. Sizlerin taleplerini dinleyip, çözüm odaklı yaklaşacak.
  2. Mahalle Temizliği ve Düzeni: Boş arazilerin ve sokakların düzenli bakım ve temizliğini sağlayarak mahallenin yaşanabilirliğini artırmayı hedefliyor.
  3. Çevre Dostu Hizmet: Çöp konteynırlarının düzenli temizliği, sokak lambalarının bakımı ve eksikliklerin tamamlanması için çalışmalar gerçekleştirecek.
  4. Parkların Yeniden Canlandırılması: Mahalledeki parkları düzenli olarak temizleyip, bakımını yaparak halkın daha fazla kullanımına uygun hale getirecek.
  5. Yardıma Muhtaç Vatandaşlara Destek: Ekonomik durumu iyi olmayan, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara destek olacak.
  6. Birlik ve Beraberliği Pekiştirecek Etkinlikler: Mübarek gün ve geceleri mahalle sakinlerini bir araya getirerek dayanışmayı güçlendirecek etkinliklere imza atacak.
  7. Daha İletişimde Bir Mahalle: WhatsApp mahalle grubu oluşturarak, 7/24 istek ve şikayetleri dinleyecek, halkın görüşlerine önem verecek.

21 yıllık esnaf geçmişi ve mahallesine olan bağlılığıyla dikkat çeken Fadime Çürükkaya, mahallesini daha yaşanabilir kılmak için huzur ve mutluluk vaat ederken, şeffaf ve açık iletişimle mahalle sakinlerinin yanında olacağını sözlerine ekledi.

- Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap