Atatürkçü Düşünce Derneği'nden Akın Gazetesi'ne Nezaket Ziyareti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Atatürkçü Düşünce Derneği'nden Akın Gazetesi'ne Nezaket Ziyareti
Haberin Tarihi: 22.1.2024 15:22:42 - Okunma Sayısı:718 defa okundu.

ADD Eğirdir Şubesi Başkanlığı, şube üyeleriyle birlikte Akın Gazetesi'ni ziyaret ederek anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ'NDEN

AKIN GAZETESİ'NE NEZAKET ZİYARETİ

Eğirdir Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi Başkanlığı, şube üyeleriyle birlikte Akın Gazetesi'ni ziyaret ederek anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi.

ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Şefika Çelik, dernek üyeleri, Füsun Küllü, Muazzez Erdem ve Hümeyra Doğan ile birlikte, Eğirdir Akın Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nilgün Sinan ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yürütülen faaliyetler, derneğin hedefleri ve yerel basının önemi gibi konular ele alındı.

Ziyaret sırasında Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri, Akın Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü tebrik ederek, gazetenin yayın hayatına başarılarla devam etmesini dilediler. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde, yerel basının toplumun bilinçlenmesinde ve birlikte hareket etmesindeki önemine vurgu yapıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap