“SU PARALARINI ELDEN YATIRIN…”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,“SU PARALARINI ELDEN YATIRIN…”
Haberin Tarihi: 31.1.2024 13:05:50 - Okunma Sayısı:1297 defa okundu.

BU NE DEMEK?..

“SU PARALARINI ELDEN YATIRIN…”

BU NE DEMEK?..

Eğirdir Belediye Başkanlığı’nın bugün saat 09.56’da su abonelerine gönderdiği toplu SMS mesajında, su paralarını elden ödemelerinin istenmesi tepkilere yol açtı.

İnternet çalışmaları nedeniyle, böyle bir talepte bulunduklarını iddia eden Eğirdir Belediye Başkanlığı, son ödeme gününe bir gün kala, su abonelerine böyle bir SMS gönderirken, su paralarının elden ödenmesinin istenmesi, “Belediyeden alacakları olan kişi ya da kurumlar, belediyenin banka hesaplarına tedbir mi koydurdu?" sorusunu gündeme getirdi.

Son ödeme gününe bir gün kala bu mesajı alan, özellikle ilçe dışındaki hemşehrilerimiz, “su paralarını elden ödeyemezsek cezalı ödeme mi yapacağız?” sorusunun Eğirdir Belediyesine sorulmasını istediler.

Eğirdir Belediyesinin su abonelerine gönderdiği toplu SMS mesajı şöyle:

"2024 OCAK AYI TARIHLI BANKA  OTOMATIK TALIMATLI SU FATURALARINI BELEDIYEMIZIN INTERNET ALTYAPI CALISMALARINDAN DOLAYI OTOMATIK ÖDEME TALIMATI VEREN VATANDASLARIMIZIN BELEDIYEMIZ TAHSILAT SERVISINE ELDEN ÖDEMELERI ÖNEMLE RICA OLUNUR."

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    9.2.2024 20:16:30
    Hacıomarı aramadı. Onun gibi vatandaşın suyuyla oynadı sonuç hüsran.
  • Rumuz
    (Rumuz)
    6.2.2024 10:18:17
    Bu Halkın oylarıyla Belediye Başkanı olarak seçildiklerini göz ardı eden belediye başkanları görevden alınmalı ,hizmette onurlu bir davranış sergileyemeyen başkan
  • Rumuz
    (Rumuz)
    31.1.2024 15:08:28
    Veli GÖK giderayak ne yapacağını şaşırdı herhalde
Yorum Yap