Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı
Haberin Tarihi: 16.2.2024 18:18:33 - Okunma Sayısı:1226 defa okundu.

AK Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ÖZER’İN

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

AK Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Mustafa Özer’in seçim koordinasyon merkezi açıldı.

Açılışa; Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Tezcan, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Ak Parti teşkilatı ve Eğirdir’liler yanı sıra, Çay Köyü, Sarıidris’ten vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile başlayan programda protokol konuşmaları yapıldı.

İlk konuşmayı Eğirdir Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Tezcan yaptı.

Tezcan, konuşmasında şunları söyledi; “…Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Eğirdir Belediyle Başkan Adayı olarak Mustafa Özer kardeşimiz aday olarak gösterilmiştir. Sarıidris beldemizde ise Osman Özdemir kardeşimiz aday gösterilmiştir. Her iki adayımızı da yürekten kutluyorum. Çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Tek güvencemiz Eğirdir halkımızdır. Eğirdir halkı dayanağımızdır. Seçim çalışmalarımız bu merkezde yapılacaktır. Hemşehrilerimizin dua ve destekleriyle inşallah zafere ulaşacağız”.

"AK GENÇLİK SENİ BAŞKAN YAPACAK…"

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı öncesi kürsüye davet edilen Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer’in konuşmaları Gençlik Kolları üyelerinin sık sık “Ak Gençlik Seni Başkan Yapacak” tezahüratlarıyla kesildi.

Özer konuşmasına başlarken “Bugün, bizim için gerçekten çok önemli bir gün. Bugün birlik, beraberlik ve demokrasi şöleni içerisinde geçen aday adaylığı süreci sonucunda Eğirdir’e ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet etme yarışının startını veriyoruz. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti genel merkezi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Eğirdir Belediye Başkan adayı olarak bu kutlu görev şahsıma tevdi edilmiştir. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere beni bu göreve layık gören büyüklerime, dava arkadaşlarıma, hemşehrilerime teşekkür ederim" dedi.

Mustafa Özer, konuşmasında şunları söyledi: "Eğirdir’de hizmet siyaseti ile değerli hemşehrilerimizin gönüllerine köprü kurma noktasıyla bu kutlu yola baş koyduk ve yola çıktık. Ayırmadan, ayrıştırmadan, güçlü ve hazır teşkilatımız ile bu güzel memleketimizin hak ettiği en güzel yere gelmesi için genç ve dinamik  kadromuzla gece-gündüz var gücümüzle çalışacağımızı hemşehrilerimize taahhüt ediyoruz. Eğirdir’in öz evladı olarak Eğirdirimizin sorunlarını ve bunların çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında gerçek projeler üretebilecek bir çalışma ekibi oluşturduk. Öncelikle turizmi ve tarımı doğrudan etkileyen  Eğirdir’in en önemli sorunu Eğirdir Gölü’nün kaynakları ve su potansiyelinin arttırılmasına yönelik acil önlemlerin alınması ile ilgili çalışmalarımıza başladık. Bunun yanı sıra en kısa süre içerisinde Eğirdir’in tamamına doğalgazı hep beraber veriyoruz. Turizm, tarım, alt yapı çalışmaları, su ürünleri, kentsel dönüşüm, deprem ve sosyal belediyecilik konularında birbirinden değerli yatırım ve projeleri ile ilgili geniş ve kapsamlı çalışmalar yaptık. Eğirdir için hazırlamış olduğumuz Türkiye Yüzyılı vizyon projelerimizi milletvekillerimizle ve cumhurbaşkanımızın destekleriyle hayata geçirmek için hazır ve kararlıyız. Bu güzel bayrak değişiminde daha da güçlenen şeffaf ve katılımcı belediyecilik ile sizlerin teveccühü ve desteğiyle başarılardan başarıya koşacağımıza eminiz. Eğirdirimiz için var gücümüzle çalışıp altın çağını yaşatacağız”.

VELİ GÖK: "YATIRIMLAR SEKTEYE UĞRAMASIN"

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ise yapmış olduğu konuşmasında "5 yıl içerisinde 970 milyon liralık yatırım planlandı ve devam ediyor. Biz istiyoruz ki bu planlanan yatırımlar sekteye uğramasın, aynı hızla Ak Parti iktidarıyla devam etsin. Desteklerinden dolayı milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimde tekrar Ak Parti bayrağının dalgalanmasını umut etmesi dileğiyle başarılar diliyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ ZABUN’DAN DOĞALGAZ SÖZÜ VE KADIN İL GENEL MECLİSİ MÜJDESİ…

Mustafa Özer’in seçim koordinasyon merkezi açılışında bir konuşma yapan Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun 2024 yılında Eğirdir’in tamamına doğalgaz geleceğini, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde İl Genel Meclisi kadın adayın da çıkacağını bunun da Eğirdir’den çıkacağının müjdesini verdi.

Zabun konuşmalarında özetle şunları ifade etti: “Eğirdir, demokrasi kültürünü hat safhaya taşımış ve gerçekten de namütenahi bir demokrasi anlayışını bugüne kadar taşımış ender şehirlerimizden, ilçelerimizden bir tanesidir.

5 yıl önce Veli Gök arkadaşımızla yola çıktığımızda çok güzel işlerin altına imza atacağımızı ifade ettik. Ve gerçekten Veli başkanımız önemli işlerin altına imza attı. 5 yıl önce ne demiştik: “Doğalgazı Eğirdir’e getireceğiz” dedik, getirdik mi getirdik. Veli başkanımızın sayesinde doğalgaz Eğirdir’le buluştu. İki mahallede doğalgaz yanıyor. Geçtiğimiz günler içerisinde Mehmet Uğur Gökgöz kardeşimle beraber BOTAŞ genel müdürlüğüne gittik. Dökme gaz belirli bir yere kadar basınç sağlıyor, onun üzerine çıkmıyor. Eğirdir’li hemşehrilerimizin gazdan tamamen faydalanması için yapmamız gereken bir şey var. O da ne boru hattına Eğirdir ilçemize bağlamak. BOTAŞ da gerekli hazırlıkları yaparak inşallah Mart ayında Gönen üzerinden Eğirdir’e doğalgaz ana borusunun ihalesini yapacaklarını ifade ettiler. İnşallah bu ihalenin de tamamlanması halinde basınç sorunu kalmadığı için Eğirdir ilçemizin tamamına inşallah bu yıl içerisinde gazı kavuşturmanın gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Bundan herkes emin olabilir.

Hastane binamız son derece deforme olmuştu. Eğirdir ilçemize çok daha modern, çok daha kapsamlı bir hastane binamızı kazandırmamız gerekiyordu. Bugün Eğirdir ilçemize hastane binamızı kazandırdık. Çok güzel bir yüzme havuzu kazandırdık mı? KYK yurdumuzun ihalesi vardı yaptık mı? hepsini yaptık.

Önümüzde yepyeni bir dönem var. Belediye Başkan adayımız ekibi ve Veli başkanımızın çok önemli katkıları ile Eğirdir’de önümüzdeki dönemde yapılacak işler, hizmetlerle ilgili çok önemli projeleri aktaracak ve sizlerle paylaşacak. Mustafa kardeşimizi siz zaten tanıyorsunuz. Dinamik, canlı, heyecanlı, yerinde duramayan, sevecen, insan dostu bir adayımız. Biz inanıyoruz ki bu yaklaşımıyla bizi gece gündüz durdurmaz. Bizler inşallah onun Eğirdir adına yapacağı her türlü baskıya, her türlü çalışmaya biz bu noktada emrine amadeyiz” dedi.

Zabun, "Isparta tarihinde ilk kez bir ilçeden kadın il genel meclis üyesi adayı çıkaracak. Bu ilk de Eğirdir’e nasip olacak" diye müjde verdi.

Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ise yaptığı konuşmada Eğirdir’e Fen Lisesi sözünü verdi.

Gökgöz konuşmasında "Eğirdir bizim göz bebeğimiz. Hele hele Eğirdir Gölü bizim hassas noktamız. Türkiye’de gerçekleşen 3 proje var. Bunlardan üçü de Eğirdir ve Eğirdir gölümüz ile alakalı. Biz Eğirdir gölümüzü korumak ve kurtarmak adına bütün çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Eğirdir Gölümüze bütün kaynakların aktarılması konusunda çabamız devam edecek. Durumumuzun farkındayız, yapacaklarımızın da idrakindeyiz. O yüzden Eğirdir için neler yapacağız onun da farkındayız." dedi.

Eğirdir Fen lisesinin yapılmasının unutmadıklarını ifade eden Milletvekili Gökgöz; “Eğirdir Fen lisesini unutmadık. Takip ediyoruz. İnşallah o nu da yapacağız. Biz, milletimiz ne istiyorsa onların hizmetkarıyız. Sizin istemediğiniz hiç bir şey olmayacak” dedi.

Gökgöz, "Eğirdir halkı olarak bayrağı Mustafa Özer kardeşimize tevdi ederseniz bizler de onların yanında olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer’in seçim koordinasyon merkezinin açılışında son olarak konuşma yapan Isparta Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen de Mustafa Özer’e başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapılan dua ile gerçekleşti.

- EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    17.2.2024 17:29:43
    Veli başkana yazık ettiniz o kadar mütevazi saygılı biri idi.ne oldu da son bir gün hersey değişti böyle siyaset olmamalı egirdirli olarak çok üzüldük artık eski akp yok hersey menfaat
Yorum Yap