CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 16.4.2024 11:19:54 - Okunma Sayısı:358 defa okundu.

CHP İLÇE BAŞKANI MURAT YILMAZ; ‘EĞİRDİR’E YAPILACAK HERŞEYDE YANINIZDAYIZ.’

CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN MUSTAFA ÖZER; ‘1 NİSAN’DA ROZETİMİZİ ÇIKARDIK, EĞİRDİR YAZDIK.’

CHP İLÇE BAŞKANI MURAT YILMAZ; ‘EĞİRDİR’E YAPILACAK HERŞEYDE YANINIZDAYIZ.’

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz beraberinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Necati Savaş, CHP Belediye Meclisi Üyesi Süleyman Ursavaş ve CHP heyeti Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini bildirdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz; ‘Yeni seçilen belediye başkanımızı ziyaret etmekten memnun olduk, kendisine görevinde başarılar diliyoruz. Eğirdir’e yapılacak her şey de meclis üyesi arkadaşımızla bizde her zaman yanındayız, başarılı olmasını diliyoruz’ ifadelerinde bulundu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı olan Necati Savaş; ‘Başkanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun Eğirdir’imize, yeni bir süreç başlıyor artık bizde Eğirdir’in menfaati olan her şey de inşallah bizde destek olacağız, artık Eğirdir’i önceki durumlardan daha farklı bir şekilde güzel bir yere getireceğiz inşallah, menfaati olan her şeyde varız, diğerlerinde yokuz başkanım’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa ÖZER; ‘Hepinize ziyaretimize geldiğiniz için en kalbi duygularla muhabbetle selamlıyorum, hoş geldiniz sefalar getirdiniz, ziyaretiniz bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bilindiği üzere 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimler seçimleri sonucunda değerli halkımızın teveccühü ile Eğirdir Belediye Başkanı olduk. Biz 1 Nisan’dan itibaren rozetimizi çıkardık, rozetimize Eğirdir yazdık. Burada asıl olan Eğirdir’e hizmettir. Belirli halkımızı yakından ilgilendiren konular var, bunların başında biliyorsunuz Eğirdir Gölü geliyor, temiz içilebilir su kaynaklar ve doğalgaz gibi, çevre düzenlemesi, çevre temizliği gibi bunların hepsinde hep beraber güzel bir şekilde çalışacağız, çalışmamız gerekiyor. Eğirdir’e hizmet noktasında elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız, zaten burada da ortak amacımız Eğirdir’dir, tekrar değerli ziyaretleriniz için çok teşekkür ediyorum.’ dedi.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap