3.EĞİRDİR ÇOCUK ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE KUTLANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,3.EĞİRDİR ÇOCUK ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE KUTLANDI
Haberin Tarihi: 7.6.2024 13:32:18 - Okunma Sayısı:424 defa okundu.

Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Eğirdir Merkez ve Köy okullarında eğitim gören Anaokullarının katılımıyla Eğirdir’de “Okul Öncesi Şenlik” programı düzenlendi.

  1. EĞİRDİR ÇOCUK ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE KUTLANDI

Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Eğirdir Merkez ve Köy okullarında eğitim gören Anaokullarının katılımıyla Eğirdir’de “Okul Öncesi Şenlik” programı düzenlendi.

Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediye Başkanlığının katkıları ve Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde, Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Toplumsal Katkı  Koordinatörlüğü, Isparta ve Eğirdir Jandarma Komutanlığı, Isparta – Eğirdir  Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor  Eğirdir ilçe Müdürlüğü, Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğü ve AFAD’ın işbirliği ile düzenlenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladılar.

 

  1. Eğirdir Çocuk Şenliği programı, Eğirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Bando takımı eşliğinde Eğirdir Otogar meydanından Kale önüne kadar bütün öğrenci gruplarının ve Eğirdir protokolünün şenlik yürüyüşü ile başladı.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesiyle başlayan şenlik, Gülpembe Anaokulu ve Mustafa Çetinkaya İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Şenlik, okullar tarafından kurulan atölyelerin gezilmesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Müzik gurubunun gösterileri ile sona erdi.

Küçük çocuklar atölyelerdeki etkinliklere katılarak farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

  1. Eğirdir Çocuk Şenliği programına; Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ünsal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, Eğirdir Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, Eğirdir Emniyet Müdürü Özcan Alıcı, SDÜ Eğirdir SHMYO Okul Müdürü Doç. Dr. İlyas Devran Çelik, SDÜ Eğirdir SHMYO Okul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Faruk Yaşar Gürdal, ISÜBÜ Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Havva Nilgün Budak, okul temsilcileri, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap