Çöp Saati Uygulaması Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Çöp Saati Uygulaması Başladı
Haberin Tarihi: 25.6.2024 15:08:00 - Okunma Sayısı:832 defa okundu.

Daha Temiz Bir Çevre İçin...

DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN

ÇÖP SAATİ UYGULAMASI BAŞLADI

Eğirdir Belediyesi daha temiz bir çevre oluşturulması ve halk sağlığının korunması için Çöp Saati uygulaması başlattı.

Sokak ve caddelerde oluşan istenmeyen görüntüleri engellemek için 22 Haziran 2024 tarihinden itibaren hayata geçirilen uygulama kapsamında vatandaşlardan, çöplerini çöp kovası içinde ve ambalaj atıklarından ayrı olarak çıkartmaları isteniyor.

Buna göre, Eğirdir merkez ve mahallelerinde çöp çıkartma saatleri belirlendi. "Temiz bir Eğirdir için hep birlikte el ele" sloganıyla hayata geçirilen uygulama çerçevesinde, belirlenen saatler dışında çöp ve ambalaj atığı alınmayacak. Çöp saatleri dışında çöp ve ambalaj atığı bırakanlar için ise cezai işlem uygulanacak.

- Eğirdir Belediyesi

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    20.7.2024 12:05:25
    Çöp saatleri dışında çöp ve ambalaj atığı bırakanlar için ise cezai işlem uygulanacak. Mustafa Özer yaparsa olur. İstediğini yapar o. Eğirdirli seçti, 5 yıl.
  • Rumuz
    (Rumuz)
    27.6.2024 08:00:50
    Birincisi kanunsuz ceza olmaz hiçbir kanuna dayanmadan çöpü farklı saatte attın diye ceza kesilir diye herhangi bir kanun yok Meclis kararıyla encümen kararı ile bu şekilde verilen cezalar mahkemede iptal edilir zamanında verilen sokağa çıkma yasağını pandemi zamanında uyumadım diye kesilen cezaların iptal olduğu gibi burada belediye Ben yaptım oldu gibi tavır sarı gidiyor çok yanlış çok yanlış sağa sola gidip Böyle işler yaparak çözüm üretmek yerine Günde iki defa çöp toplamayı öğrensinler diyorlarsa ki belediyenin imkanı yok seçim zamanı harcanan paraları harcamasalardı şimdi çöp toplamaya kullansalardı
Yorum Yap