STK Temsilcileri AK Parti Adayı Haydar Kemal Kurt ile bir araya geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,STK Temsilcileri AK Parti Adayı Haydar Kemal Kurt ile bir araya geldi
Haberin Tarihi: 30.9.2015 17:15:00 - Okunma Sayısı:2980 defa okundu.

YALTSO Başkanı Nuri Dirik Kurt'un adaylığını değerlendirerek önemli bir noktaya temas etti: "Uzanan Kol Bizim Olsun"

“Uzanan Kol Bizim Olsun”

 

            AK Parti Isparta Milletvekili aday listesinde 3. sırada yer alan Haydar Kemal Kurt seçim çalışmalarını kendi memleketi Yalvaç’ta sürdürüyor. Pazartesi günü köy muhtarları ile bir araya gelen Kurt, dün de Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini Nene Hatun Mesleki Eğitim Lisesi Uygulama Oteli’nde ağırladı. 30 kişinin katıldığı toplantıda Kurt’a hemşehrilerinden büyük destek geldi.                    

            Aynı toplantıda yer alan Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nuri Dirik, Kurt’un milletvekili aday listesinde   yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Bir dönem milletvekilliği yapan ve o dönemde Yalvaç’a ve Isparta’ya önemli hizmetleri bulunan vekilimizi yeniden aday listesinde görmekten mutluyuz. AK Parti Genel Kurulu’nu bu kararından dolayı kutluyorum. Uzanan kol bizim olsun’ şeklinde konuşarak Kurt’un aday listesinde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

           

            SİYASETTE  4 ÖNEMLİ UNSUR

            AK Parti Milletvekili adayı Haydar Kemal Kurt, hemşehrisi olan Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmasında önemli konulara değindi. Siyasetin içerisinde yıllardır çeşitli görevlerde bulunduğunu ve Isparta halkının teveccühü ile bir dönem milletvekilliği de yaptığını hatırlatarak; “Siyasette en çok önemsediğim 4 nokta var. Bunlar bana göre en önemli kurallar. Birincisi İnanç, ikincisi, iman, üçüncüsü heyecan dördüncüsü ise toplumsal kabuldür. Toplumsal kabulden kastım halkın seni içerisine sindirebilmesidir. Mesela birsinin çıkıp; ‘-Ben bugün senin şu kabahatin yüzünden evime ekmek götüremedim’ veya ‘Ben evime et götürüyordum ama bugün de senin sayende yanında sucuk da götürdüm Allah razı olsun’ diye rahatça söyleyebilmesidir. Siz bunları bünyenizde barındırabiliyorsanız siyasette başarılısın demektir’ şeklinde konuştu.

           

            SİZLER TOPLUMUN DİNAMİĞİSİNİZ

            Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumun dinamiği olduğuna konuşmasında yer veren Milletvekili adayı Haydar Kemal Kurt, ‘Sizler belli bir kesimi temsil eden önemli işlevi olan kuruluşlarsınız. Sizin olmadığınız bir yerde bizlerin bir hükmü kalmıyor. Bugün sizlerle burada bulunmamızın nedeni hem sizlerden bu yolda bizi yalnız bırakmamanız hem de memleketimize gelecek olan yatırımlar konusunda bizlere kılavuzluk etmenizi istemektir. Rabbim nasip eder halkımızda teveccüh gösterir yeniden bu görev bize verilirse bizim en büyük yol göstericimiz sizler olacaksınız’ dedi.

           

            TÜM SORUNLARIMIZI BİLİYORUM

            Yalvaç’ın ve Isparta’nın tüm sorunlarını yakından bildiğini ifade eden Kurt, konuşmasında;

            “Az önce de ifade ettiğim gibi öğrencilik yıllarımızdan bu yana siyasetin içerisinde yer aldık. Bize verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Bir dönem milletvekilliği yaptık ardından aday gösterilmedik. Biz birileri gibi küsmedik, intihara kalkışmadık. Ne yaptık yine partimizin emrinde bize ne görev düştü ise yerine getirdik. Memleketimizden hiç kopmadık, bana ne kardeşim demedik. Şimdi bana nerede ne sorun var neye ihtiyaç var diye sorsalar hepsini tek tek sayarım. Mesele bu kez sadeceIsparta ya da Yalvaç ile sınırlı değil. 7 Haziran seçimlerinde alınan sonuçlar ve sonrasında yaşanan gelişmeler ortada. Bu ülke artık koalisyonu kaldırmıyor. Bizlerin ülkenin istikrarı için AK Partiyi tek başına iktidara taşıması en temel görevimiz olmalı. Bu işi yapabilecek tek partinin de AK Parti olduğunu hepimiz biliyoruz” sözlerine yer verdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap