AK Parti Isparta Milletvekili Adayları Taşeron işçilerin sorunlarını dinlediler

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AK Parti Isparta Milletvekili Adayları Taşeron işçilerin sorunlarını dinlediler
Haberin Tarihi: 9.10.2015 17:54:00 - Okunma Sayısı:2951 defa okundu.

AK Parti Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç ve Haydar Kemal Kurt, SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi konferans salonunda taşeron işçilerle bir araya geldiler.

AK Parti Isparta Milletvekili Adayları Taşeron işçilerin sorunlarını dinlediler

 

            AK Parti Milletvekili Adayları Süreyya Sadi Bilgiç ve Haydar Kemal Kurt, SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi konferans salonunda taşeron işçilerle bir araya geldiler. Moral motivasyon toplantısı adı altında gerçekleştirilen etkinliğe işçilerin daveti üzerine katılan milletvekili adayları taşeron işçilerin sorunlarını dinleyip not aldılar.          

            Siyasi konuşmalardan ziyade taşeron işçilerin durumu ve Türkiye’nin son günlerde içinde bulunduğu duruma ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekilli Süreyya Sadi Bilgiç ve AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, taşeron işçilerle bir araya gelmekten duydukları mutluluğu dile getirdiler.  AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, seçim sürecinde siyasi konuşma yapmak istemediğini SDÜ’deki taşeron işçilerle ilgili gerekli önlemlerin alınacağını ve düzenlemeleri yapmak için çalışacaklarını söyledi.

            TERÖRLE MÜCADELEDE GÜÇLÜ İKTİDAR ŞART

            Terörle mücadele konusuna değinen Milletvekili Bilgiç, “Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam ediyor. Ülkemizi tekrardan istikrarlı bir duruma getirebilmek için gayret ve çaba sarf ediyoruz. Bu zaman kadar 2 binin üzerinde PKK terör örgütü üyesi öldürüldü. Bu mücadelenin sürdürülebilmesi için güçlü bir iktidar olması lazım. Biz de bu mücadeleyi sürdürecek gücü barındırıyoruz.  Daha fazla canlar yanmasın, daha fazla analar ağlamasın diye güçlü ve kararlı bir tutum sergiliyoruz. Allah’ın izniyle tüm bu fitnelerden kurtulacağız. Bizim Suriye politikamızı eleştirenler var. Ancak Suriye politikasını eleştirenlere söyleyeceklerimiz de var. Biz Suriye konusunda stratejik ve doğru adımlar atıyoruz” diye konuştu.

            YENİ BİR BAŞLANGICI YİNE AK PARTİ YAPACAK

            Süleyman Demirel Üniversitesi’ndeki taşeron işçilerle biraya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, “Böylesi güzel bir ortamda sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Moral ve motivasyon noktasındaki davetiniz için çok teşekkür ediyoruz. Taleplerinizi ve isteklerinizi biliyoruz. Sizleri çok iyi tanıyor ve anlıyoruz. Dolayısıyla sizlerin daha huzurlu daha güvenli bir ortamda çalışmanız bizlerin de önceliği. Gerekli notlarımızı aldık. Aldığı notları bir kenara bırakan bir zihniyetin tasviri değiliz. Aldığımız notların gereği yapılacaktır. 1 Kasım yeni başlangıçların günü olacak. Bu yeni başlangıçları da yine AK Parti yapacak” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap