SU ŞENLİĞİ VE TRİATLON YARIŞLARI BU HAFTASONU EĞİRDİR'DE YAPILACAK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SU ŞENLİĞİ VE TRİATLON YARIŞLARI BU HAFTASONU EĞİRDİR'DE YAPILACAK
Haberin Tarihi: 16.8.2013 10:56:00 - Okunma Sayısı:1910 defa okundu.

3'ncü Eğirdir Su Şenliği 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü (yarın) Limaniçi'nde yapılacak.

SU ŞENLİĞİ VE TRİATLON YARIŞLARI BU HAFTASONU EĞİRDİR’DE YAPILACAK

 

            3’ncü Eğirdir Su Şenliği 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü (yarın) Limaniçi’nde yapılacak. Şenlik, saat 10:00’da amatör balıkçıların katılacağı oltayla balık tutma yarışmasıyla başlayacak. Şenlik konuşmaları, Yüzme Yarışları, Kano-Sörf-Yelken yarışları, Gölden Elma Toplama Yarışması, Yağlı Direk Bayrak Yarışı, Halk Oyunları Gösterilerinin yer alacağı şenlik ödül töreni ile sona erecek.

11’nci Triatlon Yarışları

18 Ağustos Pazar günü...

            Eğirdir Kaymakamlığı, Triatlon Federasyonu Başkanlığı ve Eğirdir Belediyesinin organizasyonları ile düzenlenen Triatlon yarışmaları Pazar günü Limaiçinde yapılacak.

            Saat 10:00’da başlayacak olan yarışlar ulusal bazda gerçekleşecek.

            Triatlon Yarışlarına 300’e yakın sporcu, 50’e yakın idarecinin katılacağı yarışlar için ailelerden de Eğirdir’e gelenler olacak.

            Triatlon Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aydoğan Ulaş, Eğirdir’de yapılacak Triatlon müsabakasının olimpik olacağını ve 13 yaş ile 70 yaş arası sporculara hitap edeceğini belirtti. Aydoğan Ulaş, yarışmacıların 1500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşudan oluşan parkurda yarışacağını açıkladı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap