AK PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI EĞİRDİRLİLERLE BULUŞTU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AK PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI EĞİRDİRLİLERLE BULUŞTU
Haberin Tarihi: 15.10.2015 09:26:00 - Okunma Sayısı:3084 defa okundu.

Ak Parti Isparta Milletvekili adayları Eğirdir'de istişare toplantısı yaptı.

AK PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI EĞİRDİRLİLERLE BULUŞTU

 

            Ak Parti Isparta Milletvekili adayları Eğirdir’de istişare toplantısı yaptı. 1 Kasım’da yapılacak erken genel seçimlerde Ak Parti’den Milletvekili adayı olan Süreyya Sadi Bilgiç, Sait Yüce, Haydar Kemal Kurt ve Gülsüm Tunçbilek 13 Ekim 2015 Salı günü saat 20.00’de Kervansaray düğün salonunda düzenlenen tanıtım toplantısında Isparta ve ilçeleri için vaatlerini dile getirdiler. Adayların sözleri katılımcılar tarafından sıklıkla alkışlarla kesildi.

             Milletvekili adayları; Eğirdir Kale Restorasyonu, Hastane binası, Adliye binası, orta öğretim öğrenci yurdu ve yüksek öğrenim kredi yurdu yapılması, DDY arazisinin Üniversiteye kazandırılarak yeni üniversite kampüsü oluşturulması, doğalgaz, kuşak kanalizasyon projesi, çağrı merkezi, Eğirdir su ürünleri araştırma enstitüsü bünyesinde 5 milyon TL bütçeli limnoloji araştırma merkezi yapılması konularını katılımcılarla paylaştılar.

            Plan Bütçe Komisyon Başkan Vekili, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, konuşmasında Eğirdir İlçe teşkilatının çalışmalarını örnek göstererek Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök’ün projelerini desteklerini söyledi.

            Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun ve yönetim kurulu üyeleri, Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Yüceer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle, Köy Muhtarları ve Heyetleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sulama Kooperatif Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve Ak Parti Isparta Milletvekili adaylarının katıldığı aday tanıtım ve istişare toplantısı saat 23.00’de sona erdi.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap