Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı Said Yüce Gazetemizi Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı Said Yüce Gazetemizi Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 15.10.2015 18:01:00 - Okunma Sayısı:3427 defa okundu.

1 Kasım erken genel seçimlerinde Ak Parti'den Isparta milletvekili 2. sıra adayı olan Said Yüce bugün gazetemizi ziyaret etti.

Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı Said Yüce Gazetemizi Ziyaret Etti

 

1 Kasım erken genel seçimlerinde Ak Parti’den Isparta milletvekili 2. sıra adayı olan Said Yüce bugün gazetemizi ziyaret etti.

            Yanlarında Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Sert, İl Genel Meclisi eski üyesi Kamil Göncü, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri; Abdullah Başyiğit ve Mustafa Selek ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Said Yüce, kendisinin de gazetecilik mesleğinin içerisinden geldiğini söyleyerek, 45 yıl önce yayınlanan ilk AKIN gazetesini ve arşivimizi inceledi.

           
Memleketin selameti için bu seçimlerin diğer seçimlerden çok farklı ve önemli olduğunu vurgulayan milletvekili adayı Said Yüce, son aylarda yaşanan terör olaylarına karşı milletimizin bir ve bütün olması gerektiğini ifade etti. Bu oyunlara kapılınmadığı takdirde, birlik ve beraberlik içerisinde terör örgütlerinin sonunun geleceğini söyleyen Yüce “son günlerde çok ciddi askeri operasyonlar yapılıyor, inşallah 1 Kasım’da Ak Parti’nin tek başına iktidar olmasıyla bu terör belasını da defedeceğiz. Türkiye’nin 2023 yılında ilk on büyük devlet içerisinde olması hedefimize hızlı adımlarla yaklaşıyoruz...” dedi.

Mehmet Akif Ersoy’un

Girmeden tefrika,

Bir millete düşman giremez.

Toplu vurdukça yürekler,

O’nu top sindiremez...

mısralarıyla sözlerini bitiren, Ak Parti Isparta Milletvekili 2. Sıra adayı Said Yüce’ye nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap