KONYA'DA ISPARTALILAR DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KONYA'DA ISPARTALILAR DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI
Haberin Tarihi: 28.10.2015 08:00:00 - Okunma Sayısı:1174 defa okundu.

Konya'da bulunan Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Ekim 2015 Pazar günü saat 14.00 de Feritpaşa Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Platin sitesi 8/83 deki Dernek lokalinde yapıldı.

KONYA’DA ISPARTALILAR DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI

 

             Konya’da bulunan Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Ekim 2015 Pazar günü saat 14.00 de Feritpaşa Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Platin sitesi 8/83 deki Dernek lokalinde yapıldı.

            Divan Başkanlığını  Kasım AKÇAY, Katip üyeliklerine Hasan CEVHER ve Tamer DOĞAN’nın yaptığı genel kurul toplantısı  Dernek Başkanı Ramazan ALAN’ın açılış konuşmasıyla başladı.

            Üye hemşehrimizin ve misafirlerin katıldığı genel kurulda yapılan seçim sonucu toplantıya katılan üyelerin tamamının oyunu alan Ramazan ALAN tekrar Dernek Başkanlığına getirildi. Diğer Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Yardımcısı Salih Şevket YILMAZ, Sayman Fuat Sunay ŞİRİN, Yazman Durmuş KULAK, Üyeliklerde  Erkan ÜNLÜ, Ramazan TAŞKIN ve Adnan ÖZİŞ’den oluştu.

            Toplantı sonunda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Ramazan ALAN tüm üyelere ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonrada Ispartamızı ve Ispartalıyı Konya’da en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap