Cumhuriyetimizin 92'nci Kuruluş Yıldönümünü Coşkuyla Kutluyoruz...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Cumhuriyetimizin 92'nci Kuruluş Yıldönümünü Coşkuyla Kutluyoruz...
Haberin Tarihi: 28.10.2015 13:43:00 - Okunma Sayısı:1996 defa okundu.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yüce Türk milletine armağan ettiği en büyük bayram olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Eğirdir'de coşkuyla kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin 92’nci Kuruluş Yıldönümü Coşkuyla Kutluyoruz…

 

            "Cumhuriyet, yeni ve sağlam esaslarıyla, Türk milletini emin ve sağlam bir istikbal yoluna koyduğu kadar, asıl fikirlerde ve ruhlarda yarattığı güvenlik itibariyle, büsbütün yeni bir hayatın müjdecisi olmuştur."

M. Kemal ATATÜRK

 

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yüce Türk milletine armağan ettiği en büyük bayram olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Eğirdir’de coşkuyla kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92’nci yıldönümü kutlamaları bugün saat 13.30’da Kaymakam Abdullah Akdaş, Garnizon Komutanı Tümg. Metin Akkaya ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün Atatürk Anıtına çelenklerini sunmalarıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız söylenirken Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

            Kutlamalar yarın da devam edecek…

            Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92’nci yılı kutlamaları bugün de devam edecek. Saat 09.15’de Kaymakam Abdullah Akdaş, Garnizon Komutanı Tümg. Metin Akkaya ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl kaymakamlık makamında tebrikleri kabul edecekler. Daha sonra kutlamalar Belediye Stadyumunda devam edecek. Kutlamalar çerçevesinde ADD tarafından düzenlenen “Atatürk Fotoğrafları” sergisinin açılışı saat 12.00’de Altıngöl Otel’de yapılacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap