ADD CUMHURİYET BAYRAMI YEMEĞİ DÜZENLEDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ADD CUMHURİYET BAYRAMI YEMEĞİ DÜZENLEDİ
Haberin Tarihi: 29.10.2015 19:27:00 - Okunma Sayısı:1400 defa okundu.

Cumhuriyetimizin 92. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi tarafından "Cumhuriyet Bayramı yemeği" düzenlendi.

ADD CUMHURİYET BAYRAMI YEMEĞİ DÜZENLEDİ

 

            Cumhuriyetimizin 92. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi tarafından “Cumhuriyet Bayramı yemeği” düzenlendi.                

            28 Ekim 2015 Çarşamba akşamı Nafiz Yürekli Uygulama Oteli’nde düzenlenen yemekte Cumhuriyetimizin 92. Kuruluş yıldönümü pastasını Kaymakam Abdullah Akdaş, Kurmay Başkanı Kurmay Albay Devran Çetinkaya, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve ADD Eğirdir Şube Başkanı Erdoğan Öngün birlikte kestiler.

            Burada bir konuşma yapan Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, “Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92’nci yıldönümü. Hep beraber kutluyoruz. Gündüz çelengimizi koyduk. Şimdi de ADD Başkanımızın düzenlemiş olduğu yemekte hep birlikte Cumhuriyetimizin kuruluşunu kutluyoruz. Kendisine böyle bir ortamı hazırladığı için teşekkür ediyoruz.

            Cumhuriyetimiz bizim için her şey… Ülkemizin dirliği, beraberliği ve modernliği Cumhuriyetimiz… Buradan, bize Cumhuriyeti armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü rahmetle, minnetle anıyorum. Aynı zamanda, bu ülkeyi Vatan yapan aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, hayatta olmayanları da rahmetle, minnetle yad ediyoruz.

            Ülkemiz çok ciddi bir dönemeçten geçiyor. Ortadoğu’yla birlikte sağımız, solumuz, her tarafımız kaynıyor. Bir zamanlar Kudüs’te, Lübnan’da gördüğümüz olaylar, Ülkemiz için kurgulanıyor. Bunları hep beraber yaşıyoruz. Olmaz dediğimiz şeyleri Ülkemizde görüyoruz maalesef… Bu ortamı, Ülkemizdeki bu gidişatın daha kötüye gitmemesi için birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza etmemiz gerekiyor. Kötülere, hainlere fırsat vermememiz gerekiyor. Ortak değerlerimiz belli. Bu ortak değerler üzerinde azami ölçüde birleşip Vatanımızı, Memleketimizi, Bayrağımızı korumamız gerekiyor.

            Buradan hepinizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap