Su Şenliği Ödül Töreni İle Sona Erdi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Su Şenliği Ödül Töreni İle Sona Erdi...
Haberin Tarihi: 19.8.2013 10:10:00 - Okunma Sayısı:1854 defa okundu.

3'üncü Eğirdir Su Şenliklerinde yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, İşadamı Mustafa Hobanoğlu, ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Su Şenliği Ödül Töreni İle Sona Erdi…

 

            3’üncü Eğirdir Su Şenliklerinde yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, İşadamı Mustafa Hobanoğlu, ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

            Ödül töreninde bir konuşma yapan Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Bu yıl 3’üncüsünü yaptığımız Su Şenliklerine katılan yarışmacılara ve saygıdeğer halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Her geçen yıl yapılan faaliyetlerimiz daha da renkli geçiyor.

            Tabiat harikası gölümüzde yaptığımız şenliğimiz her yıl düzenli olarak devam edecek. Geçen yıla oranla yarışmalara katılan vatandaşlarımızın sayısı bir hayli arttı. Önümüzdeki yıl daha çok katılımın olacağından eminim. Su Şenliklerine gösterilen ilgi ve alaka bizi çok memnun etti. Emeği geçen herkes teşekkür ediyoruz” dedi.

            Törende Isparta Mehteran takımı mini bir konser vererek  halkın büyük ilgisini çekti ve şenliğe ayrı bir renk kattı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap