Isparta Çocuk Evinde Kalan Öğrenciler Cumhuriyet Resepsiyonuna Katıldılar...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Çocuk Evinde Kalan Öğrenciler Cumhuriyet Resepsiyonuna Katıldılar...
Haberin Tarihi: 31.10.2015 08:26:00 - Okunma Sayısı:1332 defa okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle 81 ilden gelen 800'ü aşkın vatandaşımıza Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir resepsiyon verdi.

Isparta Çocuk Evinde Kalan Öğrenciler Cumhuriyet Resepsiyonuna Katıldılar...

 

            Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle 81 ilden gelen 800’ü aşkın vatandaşımıza Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir resepsiyon verdi.

            Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanın halka verdiği resepsiyona Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde kalan 5 çocuk, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Zerrin Küçüköner sorumluluğunda katıldılar.

            Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çocuklarla yakından ilgilenerek Isparta'daki çocuk evleri hakkında bilgi edindi. Çocukların Cumhurbaşkanı Recep Recep Tayip Erdoğan ve Eşleri Hanımefendi Emine Erdoğan’dan gördükleri yakın ilgiden dolayı son derece mutlu ve onure oldular.

            Çocuklar, ayni zamanda Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in çocuk evlerini ziyaretinde çocuklara Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı gezdirme sözü verdiğini ve bunu gerçekleştirdiği için Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e de çok teşekkür ediyoruz dediler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap