"Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Araştırmaları" Konferansı Sona Erdi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Araştırmaları" Konferansı Sona Erdi...
Haberin Tarihi: 5.11.2015 09:02:00 - Okunma Sayısı:4525 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen "Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Araştırmaları" konferansı, 29- 31 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya Rixos Downtown Otelde gerçekleştirildi.

EĞİRDİR TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN

“Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Araştırmaları” Konferansı Sona Erdi...

            Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Araştırmaları” konferansı, 29- 31 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya Rixos Downtown Otelde gerçekleştirildi.

            SDÜ Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Mahmut Demir’in Konferans Düzenleme Kurulu ve Dönem Başkanlığını yürüttüğü konferansta, 37 farklı ülkeden toplam 404 sözel ve poster bildiri sunumu yapıldı.

            Sosyal bilimler alanındaki gelişmeler, güncel konular, araştırma ve uygulamaların ele alındığı oturumlarda, araştırmacı/akademisyenlerin etkileşimde bulunması ve işbirliklerin oluşmasına ortam sağlayan kongrenin 2016 yılında Macaristan Eötvös University Budapest ve University of West Hungary üniversitelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilmesine karar verildi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap