17:17:11 GİRİŞİMCİ KADINLAR YILBAŞI PAZARI 3. KEZ KAPILARINI AÇTI 17:09:35 ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI  SEMPOZYUMU III GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (11. Bölüm) 16:37:50 CANLAR MOTOR Isparta’da Hizmete Açıldı 16:22:23 HAYIRSEVER ŞENÇOPUR’UN YAPTIRDIĞI HUZUREVİ PROTOKOLLE BAKANLIĞA DEVREDİLDİ 15:41:23 PROFİLO EĞİRDİR YETKİLİ BAYİSİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI 09:35:16 SDÜ’de Akademik Performans Ödül ve Biniş Giyme Töreni Gerçekleştirildi 16:18:55  ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI SEMPOZYUMU III GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (10. Bölüm) 15:33:16 Tepeli Köyü Muhtarından Örnek Davranış Susuz Tarıma Öncülük Ediyor 14:06:33 Vali Abdullah Erin’den Sütçüler İlçesine Kapsamlı Ziyaret 13:50:23 Vali Abdullah Erin'den Şehit Annesine Ziyaret 13:40:11 Vali Abdullah Erin Aşağıyaylabel Köyü’nde Vatandaşlarla Buluştu 12:03:57 GENÇ GİRİŞİMCİLER ATABEY MYO'DA ÜRETİMDEN İHRACATA GİDEN BAŞARI HİKAYELERİNİ PAYLAŞTI 10:17:14 SDÜ BİRİMLERİNDE BULUNAN ASANSÖR KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI VE TELEFON SANTRALİ BAKIMI YAPILMASI İŞİ 10:14:59 İHALE İLANI AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR 16:25:14 ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI  III SEMPOZYUMU GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (9. Bölüm) 13:56:59 EĞİRDİR’DE MODERN YAŞAMIN KAPILARI AÇILIYOR! 11:41:02 Yönetmelik Değişiklikleri Yürürlükte 11:34:28 Toprak Varsa Yaşam Var 11:28:53 Alın Teriyle Yazılan Isparta Hikâyesi 11:13:44 Eğirdir: Türk ortopedisinin tarihsel merkezi

VOLKAN ARIK’TAN ÖĞRENCİLERE İLHAM VEREN BULUŞMA “NEDEN OLMASIN“

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,VOLKAN ARIK’TAN ÖĞRENCİLERE İLHAM VEREN BULUŞMA “NEDEN OLMASIN“
Haberin Tarihi: 11.4.2025 16:43:08 - Okunma Sayısı:1896 defa okundu.

Isparta Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri, Lokanta by Divan’ın michelin yıldızlı şefi Volkan Arık ile keyifli ve ilham verici bir söyleşide bir araya geldi.

VOLKAN ARIK’TAN ÖĞRENCİLERE İLHAM VEREN BULUŞMA “NEDEN OLMASIN“

Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Kalkan moderatörlüğünde Isparta Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri, ISUBÜ’den mezun olan ve kariyerine başarıyla devam eden İstanbul'da yer alan Lokanta by Divan’ın michelin yıldızlı şefi Volkan Arık ile keyifli ve ilham verici bir söyleşide bir araya geldi.

ISUBÜ Turizm ve Otel İşletmeciliği programından mezun olan Volkan Arık, gerçekleştirdiği bu özel buluşmada, Michelin yıldızlı restoranlar ve dünya gastronomisindeki trendler hakkında öğrencilere değerli bilgiler aktardı. Mutfak dünyasında edindiği tecrübeleri ve kariyer yolculuğunu paylaşan Arık, öğrencilere sektörde başarılı olmanın sırlarını ve mesleki disiplinin önemini vurguladı.

Katılımcı öğrenciler, söyleşi boyunca Michelin yıldızı kazanmanın kriterleri, mutfakta sürdürülebilirlik anlayışı ve uluslararası mutfak kültürleri üzerine detaylı bilgi edinme fırsatı buldu. Ayrıca, kariyer planlaması ve gastronomi sektöründeki yenilikler hakkında da merak ettikleri soruları sorma imkânı yakaladılar.

 

Bu anlamlı buluşma, öğrencilere hem mesleki gelişim hem de motivasyon açısından büyük katkı sağladı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap