MODERN ÇOCUK PARKLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MODERN ÇOCUK PARKLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR
Haberin Tarihi: 20.8.2013 10:18:00 - Okunma Sayısı:1611 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesisleri yanındaki eski çocuk parkını büyüterek yeniden yaptı, kum ve çakıl olan zemin kauçukla kaplandı.

MODERN ÇOCUK PARKLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

 

            Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesisleri yanındaki eski çocuk parkını büyüterek yeniden yaptı, kum ve çakıl olan zemin kauçukla kaplandı.                          

            Eğirdir Belediyesi tarafından ilçede çocuk parkları yapılmaya devam ediliyor. Son olarak yapılan Belediye Liman Sosyal Tesisleri yanındaki çocuk parkını Eğirdir İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Gençlik Hizmetleri spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Yuvalı Köyü Muhtarı Selahattin Demirbaş yerinde inceledi.

            İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Yuvalı Köyü Muhtarı Selahattin Demirbaş, geleceği düşünerek yaptığı yatırımlardan ve ilçeye verdiği güzel hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i tebrik ettiler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “kaliteli ve güvenli çocuk parklarını geleceğimizin teminatı kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız için yapıyoruz. Onlar için ne yapılsa azdır” dedi.

            Yeni yapılan ve hizmete giren çocuk parklarının onuncusu olduğunu belirten Başkan Özmeral, daha güvenli çocuk parklarının ilçede kurulduğunu ve zeminlerinin kum veya çakıl yerine kauçuk tabanla döşendiğini açıkladı.

            Aileler tarafından da büyük beğeni kazanan çocuk parklarının ilçeye ayrı bir renk kattığını belirten Başkan Özmeral, “Geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha sağlıklı ve daha güvenli olarak parklarda vakit geçirmelerini sağlamak Belediye olarak bizim asli vazifemizdir” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap