'BUGÜN GÜNLERDEN YARIN' PLATFORMU 27 KASIM'DA SDÜ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞACAK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,'BUGÜN GÜNLERDEN YARIN' PLATFORMU 27 KASIM'DA SDÜ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞACAK
Haberin Tarihi: 23.11.2015 09:00:00 - Okunma Sayısı:1557 defa okundu.

Üniversite öğrencilerinin kendi geleceklerini çizebilen ve bunun için mücadele gücünü kendinde bulan nesiller olarak yetişmesini teşvik etmek amacıyla, Şahenk İnisiyatifi tarafından hayata geçirilen 'Bugün Günlerden Yarın Platformu' 27 Kasım'da Isparta'daki öğrencilerle buluşacak.

‘BUGÜN GÜNLERDEN YARIN’ PLATFORMU

27 KASIM’DA SDÜ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞACAK

 

            Üniversite öğrencilerinin kendi geleceklerini çizebilen ve bunun için mücadele gücünü kendinde bulan nesiller olarak yetişmesini teşvik etmek amacıyla, Şahenk İnisiyatifi tarafından hayata geçirilen ‘Bugün Günlerden Yarın Platformu’  27 Kasım’da Isparta”daki öğrencilerle buluşacak.

            Üniversite öğrencilerinin kendi geleceklerini çizebilen ve bunun için mücadele gücünü kendinde bulan nesiller olarak yetişmesini teşvik etmek amacıyla, Şahenk İnisiyatifi tarafından hayata geçirilen ‘Bugün Günlerden Yarın Platformu’ Türkiye çapındaki üniversite ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

            Bundan yaklaşık 1,5 yıl önce hayata geçen platform, bu yıl 23 Kasım’da Denizli, 25 Kasım’da Afyon, 27 Kasım’da Isparta, 30 Kasım’da Manisa ve 2 Aralık’ta Aydın’daki öğrencilerle buluşacak. Semih Yalman, Göksel, Sertab Erener, Nil Karaibrahimgil, Fuat Akdağ, Aret Vartanyan gibi isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı platform, www.bugungunlerdenyarin.com web sitesi üzerinden sağladığı danışmanlık hizmeti ile de fark yaratıyor.

            Şahenk İnisiyatifi; çocuklar, gençler ve iyi yaşlanmak için hayata geçirdiği platformlar aracılığıyla, toplumun değişik kesimlerinde iz bırakan projelere imza atmaya devam ediyor. ‘Oyunda Kal Platformu’ ile sporu sevdirerek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak çocukları hayatın içine çekmeyi, Yaşa Devam ile iyi yaşlanma konusunda harekete geçen Şahenk İnisiyatifi, 2014 yılında kurduğu ‘Bugün Günlerden Yarın Platformu’ ile üniversiteli gençleri kendi başarı öykülerini yazmaları için teşvik ediyor. Bir buçuk yılda 20 üniversitede, 19 bin öğrenciyle bir araya gelen ve hayatlarına dokunan Bugün Günlerden Yarın Platformu, bu yıl Denizli, Afyon, Isparta, Manisa ve Aydın’daki genç üniversitelilerle buluşacak. Alanında başarılı olmuş pek çok konuşmacının hayat deneyimlerini ve hikayelerini paylaşarak öğrencilere ilham veren platformda bu yıl Semih Yalman, Göksel, Sertab Erener, Nil Karaibrahimgil, Fuat Akdağ, Aret Vartanyan, gibi isimler sahnede olacak.

            Başarıları kanıtlanmış isimlerle öğrencileri buluşturan Bugün Günlerden Yarın Platformu, öğrencilerle karşılıklı iletişimi esas alıyor. Öğrencilerin gelecek planlarında onlara rehberlik etmek, kendilerine güvenlerini desteklemek için web sitesi www.bugungunlerdenyarin.com üzerinden danışmanlık da veren platforma bugüne kadar xx bin öğrenci kayıt oldu. Bu öğrencilerden xx kadarına staj xx kadarına iş imkanı sunan platform, en son International Business Awards (IBA) The Stevie Awards’tan Best Corporate Image Event- Bronze Ödül ile Best Non Profit /Charity Fundraising Event Altın Ödülleri’ne layık görüldü.

            Bugün Günlerden Yarın Platformu Hakkında

            Bugün Günlerden Yarın Platformu Doğuş Grubu bünyesinde Şahenk İnisiyatifi’ne bağlı olarak faaliyet gösteriyor ve üniversite öğrencilerine ilham vererek onlara olanak sağlıyor ve gelecek hedeflerini gerçekleştirebilmeleri için yardımcı oluyor. Platformun odak noktasında, bir sahne ve üniversite öğrencilerine ilham veren konuşmacıları bulunuyor. Bugün Günlerden Yarın Platformu bu konuşmacılarla birlikte Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelere gidiyor ve öğrencileri, hedeflerine giden yolda motive ediyor ve özel danışman ekibe yönlendirerek hedeflerine giden yolda danışmanlık desteği almalarını sağlıyor. Platform danışman ekipten birebir destek alan öğrenciler arasından hedeflerini belirleyenlere, Doğuş Grubu imkanları dahilinde burs, staj, iş imkanı ve proje desteği sağlıyor. Bugün Günlerden Yarın Platformu bugüne kadar Anadolu’daki 20 üniversitede 19.000 öğrenciyle biraraya geldi ve www.bugungunlerdenyarin.com’a üye olan 8.000 öğrenciye akademik ve kişisel gelişim danışmanlığı sundu. Ayrıca National Geographic Young Explorer bursunu öğrencilere açan platform, imkan sağladığı öğrencilere Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile eğitim seminerleri düzenledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap