24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Haberin Tarihi: 24.11.2015 09:51:00 - Okunma Sayısı:1189 defa okundu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmen unvanını kabul ettiği tarih olan ve Atamızın 100. doğum yıldönümünden bu güne kutlanan 24 Kasım "Öğretmenler Günü", tüm yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de törenlerle kutlanacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

 

            Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen unvanını kabul ettiği tarih olan ve Atamızın 100. doğum yıldönümünden bu güne kutlanan 24 Kasım ‘Öğretmenler Günü’, tüm yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de törenlerle kutlanacak.

            ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’  bugün saat 10.00’da Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başlayacak.

            Saat 14.00’de ise İlçemiz Okullarından Mustafa Çetinkaya Ortaokulu’nun hazırlamış olduğu “24 Kasım Öğretmenler Günü” programının icrası için Kervansaray Düğün Salonuna geçilecek.

            Buradaki program ise: Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile başlayacak. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, protokol konuşmaları, Öğretmenler Günü Mesajının okunması, Emekli öğretmen konuşması, Şiir, Mesleğe Yeni Başlayan Öğretmenlerin “And İçme” Töreni, Mesleğe Yeni Başlayan Öğretmenler adına bir öğretmenin konuşması, Video Gösterisi, “Öğretmen Olmak” isimli yazının okunması, Oratoryo, Slayt gösterimi, Emekli öğretmenlere plaket verilmesi, Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerin verilmesi ve yemek ikramı ile sona erecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap