EĞİRDİR MYO ÖĞRENCİLERİ YURTDIŞI EĞİTİM HİZMETLERİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR MYO ÖĞRENCİLERİ YURTDIŞI EĞİTİM HİZMETLERİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ
Haberin Tarihi: 25.11.2015 08:51:00 - Okunma Sayısı:3265 defa okundu.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencilerine yurtdışında staj, yabancı dil eğitimi ve kültürel değişim programları hakkında Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlıktan Cüneyt Battal bilgiler verdi.

EĞİRDİR MYO ÖĞRENCİLERİ YURTDIŞI EĞİTİM HİZMETLERİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

 

            Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencilerine yurtdışında staj, yabancı dil eğitimi ve kültürel değişim programları hakkında Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlıktan Cüneyt Battal bilgiler verdi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Battal, kültürel farklılıkların bireylerin yaşamında önemli deneyimler oluşturacağını, değişim programlarından yararlanmanın kişisel gelişime önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

            Eğirdir Mavigöl Otel’de gerçekleşen etkinlikte; Yurtdışı staj programları hakkında da bilgiler veren Battal, “günümüzde birçok Üniversite öğrencisi ve yeni mezun öğrenciler, eğitim aldıkları alanla ilgili yurtdışında iş deneyimi elde ederek bir adım öne çıkmayı hedeflemektedir. Yurtdışında staj olanakları ise öğrencilerin bu hayalini gerçekleştirmelerindeki en etkin çözüm yoludur. Tabii bu programa katılabilmek için en önemli şart İngilizce bilgisine sahip olmak ve staj yapılmak istenen alanda eğitim alıyor olmaktır.” dedi.

            Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlıktan Yağmur Çelikbaş ise Work and Travel hakkında  öğrencileri bilgilendirdi. Çelikbaş, bu programın üniversite öğrencilerine sunulan yaz tatillerini Amerika’da çalışarak, farklı bir kültürü tanımalarına imkan tanıyan bir kültürel değişim programı olduğunu ifade etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap