TAKMAZ VE YÖNETİMİNDEN PARTİ BİNALARI İÇİN 260.000 TL DESTEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TAKMAZ VE YÖNETİMİNDEN PARTİ BİNALARI İÇİN 260.000 TL DESTEK
Haberin Tarihi: 23.7.2025 09:26:04 - Okunma Sayısı:198 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz ve yönetimi, 2025 yılı merkez ilçe binası ve Sav Belde binası yıllık kira ücretlerini ödeyerek partilerinin bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor.

TAKMAZ VE YÖNETİMİNDEN PARTİ BİNALARI İÇİN 260.000 TL DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz ve yönetimi, 2025 yılı merkez ilçe binası ve Sav Belde binası yıllık kira ücretlerini ödeyerek partilerinin bayrağını dalgalandırmaya devam ediyor. Başkan Takmaz, göreve geldikleri günden itibaren partilerinin şehirde ve beldelerde daha görünür olmasına katkı sağlamak adına önemli bir adım attıklarını belirtti.

Takmaz açıklamasında, “Yönetim olarak yıllık kira bedellerini ödeyerek, genel merkezimize yük oluşturmadan partimizin itibarını korumayı ve üyelerimize verdiğimiz sözleri tutmayı amaçladık. Merkez ilçe binamız, önceki yönetimlerden miras kalan bir değerimizdir ve bu mirasımıza sahip çıkmaktan gurur duyuyoruz. Yönetim olarak görevde olduğumuz sürece hem Sav Belde binası hem de Merkez İlçe binası faaliyetlerine devam edecektir. Ayrıca, ilerleyen dönemde Merkez İlçe binamızı satın alma düşüncemiz de bulunmaktadır.”

Başkan Takmaz, yönetim dışında kendilerine destek olan isimlere de teşekkür etti. Takmaz, “Parti Meclis Üyemiz Yalım Halıcı, İl Başkanımız Hasan Karaca, il yönetim kurulu üyemiz Özlem Torun ve önceki dönem gençlik kolları üyemiz Gürkan Dede’ye katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap