Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı 16 Eylül 2025 tarihinde Eğirdir Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Ömer Çimşit’in başkanlığında ilgili kurum amirleri ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün sekretaryasını yaptığı kurulda 2025 yılının ilk sekiz ayında yürütülen faaliyetlerle ilgili kurul üyeleri bilgilendirildi.
Kaymakam Çimşit, “Bağımlılıkla mücadele aynı zamanda geleceğimizi de ilgilendirmekte. Çünkü bağımlılığın en fazla etkilediği ve en fazla zarar verdiği kesimlerin başında çocuklarımız ve gençlerimiz geliyor. Gerek bu toplumun birer ferdi olarak gerekse de temsil ettiğimiz kurumların başındaki insanlar olarak bunu büyük bir ciddiyetle yürütmemiz gerekiyor.” dedi.