EĞİRDİR TRAVEL TURKEY FUARINDA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR TRAVEL TURKEY FUARINDA
Haberin Tarihi: 11.12.2015 12:51:00 - Okunma Sayısı:1388 defa okundu.

Çok sayıda fazla yerli, yabancı katılımcı ve 30 ülkenin turizm profesyonelini İzmir’de buluşturan fuarda Eğirdir Belediyesi her zaman olduğu gibi yine yerini aldı.

EĞİRDİR TRAVEL TURKEY FUARINDA

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. Birçok ülke ve yüzlerce kentin buluştuğu fuarda Eğirdir Belediyesi de kentin tanıtımı için stant açtı.

 

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı 9’uncu kez kapılarını açtı. Fuarda çok sayıda yerli ve yabancı fazla katılımcı yer alıyor. Eğirdir Belediyesi, bu büyük fuarda yerini aldı. Turizm sektörünün görkemli buluşması başladı. Çok sayıda fazla yerli, yabancı katılımcı ve 30 ülkenin turizm profesyonelini İzmir’de buluşturan fuarda Eğirdir Belediyesi her zaman olduğu gibi yine yerini aldı. 30 ülkeden 902 katılımcı ve 67 ülkeden 28 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yapacak fuarda Eğirdir Belediyesi, kentin tanıtımının yanı sıra elmayı ön planda tutarak tanıtımı yapmayı hedefliyor. Eğirdir Belediyesi, elma, elma suyu, elma cipsi, elma reçeli ve tanıtıcı broşürlerle fuardaki yerini aldı.

 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl,  "Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir fuarından, ilçemizin tanıtımı açısından en iyi şekilde faydalanabilmeyi umuyoruz. Fuarda ilimizin en belirgin yönleriyle ön plana çıkması için çalışmalar yaptık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İmkanı ve fırsatı olan tüm vatandaşlarımızı da 4 gün sürecek ve çeşitli etkinliklere evsahipliği yapacak Travel Türkiye fuarına ve tabiki ilçemizin standına bekliyorum" dedi.

Eğirdir Belediyesi'nin standını fuarının ilk gününde, Kastamonu Valisi Şehmuz Günaydın ve Milli Gururumuz Eski Futbolcu Tanju Çolak ziyaret etti...

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap