Başkan Şengöl'ün Kandil Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl'ün Kandil Mesajı
Haberin Tarihi: 22.12.2015 10:40:00 - Okunma Sayısı:1173 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Âlemlere rahmet elçisi olarak gönderilen sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olan bir Mevlid Kandilini daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz" dedi.

Başkan Şengöl'ün Kandil Mesajı

          Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Âlemlere rahmet elçisi olarak gönderilen sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olan bir Mevlid Kandilini daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz" dedi.

           Başkan Şengöl, Mevlid Kandili kutlama mesajında “Bugün gece âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa'nın (sas) dünyamıza teşriflerinin yıldönümü. Mevlid Kandili’ni bu gece idrak edeceğiz. Eğirdir’imizde, ülkemizde ve dünyada yaşayan bütün Müslümanların Mevlid Kandilini tebrik ediyor, başta ülkemiz ve İslâm dünyası olmak üzere tüm insanlığın Peygamber Efendimizin (sas) yüce örnekliğinden nasibdar olmasını Cenab-ı Mevlâ’dan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap