YAZLA MAHALLESİ MUHTARI VEDAT DİKMEN'DEN BAŞKAN ÖZMERAL İÇİN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YAZLA MAHALLESİ MUHTARI VEDAT DİKMEN'DEN BAŞKAN ÖZMERAL İÇİN ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Haberin Tarihi: 24.8.2013 09:41:00 - Okunma Sayısı:3066 defa okundu.

Yazla Mahallesi Muhtarı Vedat Dikmen, 40 yıldır Eğirdir'de yapılamayan birçok işin Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından yapıldığını belirtti.

 YAZLA MAHALLESİ MUHTARI VEDAT DİKMEN’DEN BAŞKAN ÖZMERAL İÇİN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

 

 

Yazla Mahallesi Muhtarı Vedat Dikmen, 40 yıldır Eğirdir’de yapılamayan birçok işin Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından yapıldığını belirtti.

Yazla Mahallesi Muhtarı Vedat Dikmen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti. Muhtar Vedat Dikmen, mahallesine ve Eğirdir’e yapılan güzel yatırımlar için ve ayrıca ilçede uzun yıllardır kangren haline gelmiş meselelerin çözülmesinde büyük gayret gösterdiği için Başkan Özmeral’e şahsı ve mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral döneminde Yazla Mahallesi’nin yatırımlara kavuştuğunu belirten Vedat Dikmen, “Göl kenarı temizlendi, sinekle mücadele devam ediyor, kaldırımlarımız, yollarımız kilitli taş parke ile döşendi. Yollarımız çok geniş ve mükemmel bir şekilde yapıldı. Diğer ufak tefek işleri hiç saymıyorum. Bir sıkıntımız olduğunda Başkanımıza hemen telefonla ulaşabiliyor ve arızaların giderilmesi sağlanıyor. Türbelerimizin etrafı güzelleştirildi, Mahallemizdeki okullarımıza gerekli destekler verildi. Mahallemiz değer buldu. Arsa ve ev fiyatları arttı. Mahallemiz kısaca çok güzelleşti. Mahallemizin dışında Eğirdir’de yıllardır yapılması beklenen birçok iş ve işlemleri ele alan Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral, 40 yıllık meselelere el attı ve üstesinden geldi. Spora verdiği desteklerin haddi hesabı yok. Verilen destekler başka kişilere yada başka illerdeki spora yada sporculara değil, kendi memleketimizin çocuklarına, kendi evlâtlarımıza, Eğirdir’de yapılan spora ve Eğirdir’de spor yapan sporculara destek oluyor. Başkanımızın hiçbir siyasi düşünce içinde olmadan herkese eşit şekilde hizmet götürmesi şahsımı sevindirdiği gibi herkesimden çok kişinin de takdirini topluyor. Vedat CHP’liymiş, Vedat DP’liymiş gibi düşünceler aklında hiç yok.” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, yapılan iş ve işlemlerin takdir toplamasından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Başkan Özmeral, Muhtar Vedat Dikmen’e cesaretli, güzel duygular içerisinde yaptığı samimi açıklamalardan ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir.-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap