Prof. Dr. Mahmut Bülbül'ün Anlatımıyla "Türkiye'nin Sağlık Politikaları"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Prof. Dr. Mahmut Bülbül'ün Anlatımıyla "Türkiye'nin Sağlık Politikaları"
Haberin Tarihi: 25.12.2015 16:29:00 - Okunma Sayısı:3855 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO'da konferans verdi.

Prof. Dr. Mahmut Bülbül’ün Anlatımıyla “Türkiye’nin Sağlık Politikaları”

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO’da konferans verdi.

            Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Uygulama Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı ve Organ Nakil Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül, Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine yönelik “Türkiye’nin Sağlık Politikaları” konulu bir konferans verdi.

  

            Dün saat 14.00’de Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO konferans salonunda gerçekleşen toplantıda bir açılış konuşması yapan Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur:

 
“Üniversitemiz Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül hocamızın Türkiye’de Sağlık Politikaları konusunda vereceği söyleşiye hepiniz hoş geldiniz” diyerek başladığı konuşmasında Okul hakkın da bilgiler verdi. Tabur “Engelli bakım ve rehabilitasyon ilk ve acil yardım, sosyal hizmetler ve yaşlı bakım programında 597 öğrenci ile mevcudiyetimiz devam ediyor. 2 yıllık ön lisans öğretimi yapıyoruz. Bu programlardan ikisinin ikinci öğretim bulunmakta. Üçüncüsünün de açılmasına yönelik gerekli çalışmalar gerçekleştirmekteyiz.” şeklinde kısa bir bilgi verdikten sonra sözlerine şöyle devam etti: “Öğrencilerimize verdiğimiz teorik ve uygulamalı eğitimin yanı sıra mesleğinde kendini kanıtlamış bilim insanlarıyla karşılıklı görüşüp, istişare etmek Yüksek Okulumuzun amaçlarından birtanesidir”.

            Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur, yoğun programı arasında konferans vermek üzere Eğirdir’e gelen Prof. Dr. Mahmut Bülbül’e teşekkürlerini iletti.

            Daha sonra Doç. Dr. Tabur’un konuşmalarının ardından Prof. Dr. Mahmut Bülbül’ün özgeçmişi okundu. Prof. Dr. Bülbül daha sonra öğrencilere “Türkiye’nin Sağlık Politikaları” konulu konferansını gerçekleştirdi.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap