Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın: "Mahallemizdeki esnafa sahip çıkalım"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın: "Mahallemizdeki esnafa sahip çıkalım"
Haberin Tarihi: 28.12.2015 09:20:00 - Okunma Sayısı:1650 defa okundu.

Küçük esnafın korunması gerektiğin belirten Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın, "Biz vatandaşa gidin illaki mahalle bakkalından alışveriş yapın demiyoruz, en azından ekmeğinizi, meşrubatınızı oradan alarak esnafınıza sahip çıkın diyoruz" dedi.

Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın:

“Mahallemizdeki esnafa sahip çıkalım…”

 

            Küçük esnafın korunması gerektiğin belirten Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın, “Biz vatandaşa gidin illaki mahalle bakkalından alışveriş yapın demiyoruz, en azından ekmeğinizi, meşrubatınızı oradan alarak esnafınıza sahip çıkın diyoruz” dedi.   

            Yaklaşık 1,5 yıldır görevde olan Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın “Ülke ekonomisinin temel taşı ve omurgası olan esnaf ve sanatkârların, toplam üretimin yüzde 37’sini ve toplam istihdamın da yüzde 46’sını karşılayarak vergisini ödediğini belirterek “O bakımdan küçük esnaf mutlaka korunmalı. Biz vatandaşa gidin illaki mahalle bakkalından alışveriş yapın demiyoruz, en azından ekmeğinizi, meşrubatınızı oradan alarak esnafınıza sahip çıkın diyoruz” dedi.

            Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın çalışmaları ile ilgili bilgiler de veren Yalkın, 2 üniversite mezunu çalışanı ile birlikte yaklaşık 700 üyeye hizmet verdiklerini ifade ederek, 300 üyenin basit usulde muhasebe defterlerini tuttuklarını, vizyon ve misyonlarını geliştirmek amacıyla isteyen üyelerini kongre ve fuarlara götürdüklerini, esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ettiklerini,  ayrıca üyelerin isteklerine göre kültür gezisi düzenlediklerini de belirtti. Yalkın  “Daha önceki yılda olduğu gibi, 2015-2016 sezonunda da, Afyon Sandıklı da bulunan Safrane termal otel ile Odamız arasındaki sözleme gereği üyelerimize özel indirim devam etmektedir.” diyerek isteyen üyelerin bu indirimden faydalanabileceklerini de sözlerine ekledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap