TDV'DEN KAYMAKAM AKDAŞ'A TEŞEKKÜR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TDV'DEN KAYMAKAM AKDAŞ'A TEŞEKKÜR
Haberin Tarihi: 31.12.2015 16:17:00 - Okunma Sayısı:1508 defa okundu.

İlçemizde düzenlenen "EĞİRDİR'İN ZİYNETİ ZEYNİLER" sempozyumuna yaptığı önderlik ve katkıları nedeniyle, Türkiye Diyanet Vakfı Eğirdir Şubesi Mütevelli Heyeti tarafından Kaymakam Abdullah AKDAŞ'a teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

TDV’DEN KAYMAKAM AKDAŞ’A TEŞEKKÜR

 

            İlçemizde düzenlenen “EĞİRDİR’İN ZİYNETİ ZEYNİLER”   sempozyumuna yaptığı önderlik ve katkıları nedeniyle, Türkiye Diyanet Vakfı Eğirdir Şubesi Mütevelli Heyeti tarafından Kaymakam Abdullah AKDAŞ’a teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

            14 Kasım 2015 Cumartesi günü Kervansaray Düğün Salonunda  Eğirdir Kaymakamlığı önderliğinde, Eğirdir Belediye Başkanlığı, Eğirdir İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Eğirdir Şubesinin katkılarıyla  “EĞİRDİRİN ZİYNETİ ZEYNİLER”  isimli sempozyum düzenlenmişti.

            Kaymakamlık makamında, T.D.Vakfı Eğirdir Şube  Başkanı İlçe Müftüsü  Sacit EKERİM, Vakıf üyeleri Abdullah ÖLÇEN, İsa SABAH ve Ramazan İNCE'nin katılımları ile gerçekleşen ziyarette Kaymakam Abdullah AKDAŞ’a Plaket  takdim edildi.          Takdim sırasında İlçe Müftüsü Sacit EKERİM  “İlçemizde İlk kez yapılan  Sempozyumun  gerçekleşmesinde gösterdikleri gayret ve önderlikleri nedeniyle T.D.Vakfı Eğirdir Şube  Başkanlığı olarak sayın Kaymakamımıza teşekkür ederek ve günün anısına bu plaketi kendilerine arz ediyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap