Anıtkabir Özel Defteri Kitaplaştırıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Anıtkabir Özel Defteri Kitaplaştırıldı
Haberin Tarihi: 31.12.2015 16:24:00 - Okunma Sayısı:2223 defa okundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan'ın girişimleriyle Anıtkabir Komutanlığı Başkanlığı ve Anıtkabir Derneği Başkanlığı'ndan Atatürk ile ilgili çok önemli kitaplar, dergiler, CD'ler ve devlet büyüklerinin imzalamış olduğu "Anıtkabir Özel Defteri" kitap dizisi Eğirdir'e gönderildi.

Anıtkabir Özel Defteri Kitaplaştırıldı

 

- “Anıtkabir Özel Defteri” kitap dizisi

Gaziler Derneği Eğirdir Temsilciliğinde...

 

            Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan’ın girişimleriyle Anıtkabir Komutanlığı Başkanlığı ve Anıtkabir Derneği Başkanlığı’ndan Atatürk ile ilgili çok önemli kitaplar, dergiler, CD’ler ve devlet büyüklerinin imzalamış olduğu “Anıtkabir Özel Defteri” kitap  dizisi Eğirdir’e gönderildi.

            Anıtkabir Komutanlığından ve Anıtkabir Derneği’nden 23 Ciltten oluşan Anıtkabir Özel Defteri kitap serisi, 24 Cilt Atatürk’ün Okuduğu Kitaplar, 100 adet Atatürk ve Çocuk Dergisi, 12 Adet Atatürk’ü anlatan CD, 4 takım Atatürk fotoğrafları  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilciliğine hediye olarak gönderildi.

            Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan, “Anıtkabir Komutanlığından ve Anıtkabir Derneği’nden Atatürk ile ilgili çok önemli kitaplar geldi.  Bu kitapları öğrencilerimiz ve halkımızın yararlanması için getirttik. Atatürk’ün unutturulmaya çalışıldığı şu dönemde Atatürk sevgisini tekrar kazandırılması için bu kitaplar halkımız ve öğrencilerimize çok faydalı olacaktır. Faydalanmak isteyen vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz temsilciliğimize gelerek bu güzel eserlerden faydalanabilirler” dedi.

            Koçaslan ayrıca, Dernek olarak önümüzdeki günler içerisinde Eğirdir’de “Atatürk” konulu bir sergi açarak bu kitapları orada sergileyeceklerini ifade etti.

            Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin’in Koçaslan, Anıtkabir Komutanlığı Başkanlığı ve Anıtkabir Derneği Başkanlığı’na teşekkürlerini ve şükranlarını dile getirdi.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap