Esnafa Kredi Müjdesi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Esnafa Kredi Müjdesi...
Haberin Tarihi: 7.1.2016 16:46:00 - Okunma Sayısı:1493 defa okundu.

1967 yılından itibaren ilçemiz esnaf ve sanatkarlarına kredi desteği veren Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin büyük reformlar yaptığını dile getiren Başkan Osman Aslantürk, 2016 yılı içerisinde de esnaf ve sanatkarlarımıza kredi desteğinin devam edeceğini söyledi.

Esnafa Kredi Müjdesi…

 

            1967 yılından itibaren ilçemiz esnaf ve sanatkarlarına kredi desteği veren Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin büyük reformlar yaptığını dile getiren Başkan Osman Aslantürk, 2016 yılı içerisinde de esnaf ve sanatkarlarımıza kredi desteğinin devam edeceğini söyledi.         

            Esnaf ve sanatkarların makine, ekipman ve demirbaş alımları, işyeri modernizasyonu veya hammadde ve döner sermaye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi bütün esnaflarımıza Yüzde sıfır faizle 30.000 TL. tutarında kredi desteği verecek.

            Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Aslantürk: “Esnaf ve sanatkarların makine, ekipman ve demirbaş alımları, işyeri modernizasyonu veya hammadde ve döner sermaye ihtiyaçlarını karşılanması amacıyla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerimiz kefaletiyle 30.000.TL’ye kadar %100 faiz indirim oranı uygulanarak sıfır faizli kredi kullandırılabilecektir. Bu uygulama kapsamında kredi başvurusunda bulunanlar kredinin kullanım amacını yazılı olarak taahhüt edecek olup, ayrıca hibe desteği kullanmadıklarına dair KOSGEB’den yazı getirmeleri zorunlu olacaktır” dedi.

            Aslantürk ayrıca; “daha önce kredi kullanmış olup, bakiyesi 01.12.2015 tarihine devreden (01.12.2015 tarihi ve sonrasında kredi taksit borcu bulunanlar) kredi borçluları ise bu kredi imkanından faydalanamayacaklardır” diye konuştu.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap