Sağlık Ocağı Evleri Sakinlerinden Başkan Mustafa Özer’e Teşekkür

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sağlık Ocağı Evleri Sakinlerinden Başkan Mustafa Özer’e Teşekkür
Haberin Tarihi: 29.8.2026 12:37:07 - Okunma Sayısı:334 defa okundu.

Sağlık Ocağı Evleri sakinleri adına yapılan açıklamada, Başkan Mustafa Özer’in bölgenin sorunlarının çözümü için gösterdiği çaba ve destekten dolayı teşekkür edildi.

SAĞLIK OCAĞI EVLERİ SAKİNLERİNDEN

BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEŞEKKÜR

Eğirdir’de Sağlık Ocağı Evleri olarak bilinen bölgede yaşayan vatandaşlar, mahallede uzun yıllardır çözüm bekleyen sorunların giderilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

S.S. Kapular Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Ali Ersoy ve Nihat Erol, Eğirdir Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Sinan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Sağlık Ocağı Evleri’nin sorunları ve bölgenin geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaret sırasında özellikle Sağlık Ocağı Evleri’nin arka kısmında bulunan Afete Maruz Bölge sorunu ele alındı. Bölgenin bertaraf edilerek güvenli hale getirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan mahalle sakinleri, yıllardır devam eden sorun nedeniyle yaşadıkları mağduriyet ve endişeleri dile getirdi.

Başkan Özer’e ziyaret

Daha sonra Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’i makamında ziyaret eden Ali Ersoy, Ahmet Kubilay ve Nihat Erol, mahallede yaşanan sorunların çözümü konusunda belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından Sağlık Ocağı Evleri sakinleri adına yapılan açıklamada, Başkan Mustafa Özer’in bölgenin sorunlarının çözümü için gösterdiği çaba ve destekten dolayı teşekkür edildi.

Açıklamada, özellikle Sağlık Ocağı Evleri’nin arka kısmındaki Afete Maruz Bölge sorununun çözümü için yürütülen çalışmaların mahalle açısından büyük önem taşıdığı belirtilerek, Başkan Özer’in Ankara’da İçişleri Bakanlığı, AFAD Başkanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı nezdinde çeşitli görüşmeler gerçekleştirdiği ifade edildi.

Tapu sorununun çözümü bekleniyor

Mahalle sakinleri ayrıca, Sağlık Ocağı Evleri’nin kuruluşundan bu yana vatandaşların karşı karşıya kaldığı tapu sorununun çözülmesi konusunda da belediye tarafından gösterilen hassasiyet ve girişimlerin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Yapılan açıklamada, yıllardır çözüm bekleyen tapu sorununun çözüme kavuşturulmasının mahalle sakinlerinin en büyük beklentilerinden biri olduğu vurgulandı.

Doğalgaz için de teşekkür

Sağlık Ocağı Evleri sakinleri, mahalleye doğalgaz ulaştırılması konusunda ilgili kurumlarla yapılan görüşmeler ve verilen destek nedeniyle de Belediye Başkanı Mustafa Özer’e teşekkür etti.

Mahalle sakinleri açıklamalarında, “Sorunlarımızı dinleyen, çözüm üretmek için gayret gösteren ve mahallemizin ihtiyaçlarını önemseyen Eğirdir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Özer’e şükranlarımızı sunuyoruz. Mahallemizin geleceği, çocuklarımızın huzuru ve daha güzel bir Sağlık Ocağı Evleri için yapılan her hizmetin yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Sağlık Ocağı Evleri sakinleri, açıklamalarının sonunda Başkan Mustafa Özer’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Emeğinize, gayretinize ve desteğinize sağlık” mesajını paylaştı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap