CHP'nin Yeni Hizmet Binası Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP'nin Yeni Hizmet Binası Açıldı
Haberin Tarihi: 12.3.2016 18:18:00 - Okunma Sayısı:3801 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanlığı'nın Cami Mahallesi 18. Sokak No:4/1 Eğirdir adresindeki yeni hizmet binası törenle açıldı.

CHP’nin Yeni Hizmet Binası Açıldı

 

            Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanlığı’nın Cami Mahallesi 18. Sokak No:4/1 Eğirdir adresindeki yeni hizmet binası törenle açıldı.

            12 Mart 2016 Cumartesi günü (bugün) gerçekleşen parti binasının açılış törenine; CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü, Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Kaş, Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz, Gençlik Kolları, CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı, Eğirdir Eski Belediye Başkanı Tacittin Gencay, CHP eski İl Başkanı Vedat Şenol, eski İlçe Başkanları Özkan Kartal, Fatih Akalın, Kadın Kolları Başkanı Münevver Yıldız Güner ve üyeleri, partililer ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.           

 

            İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başlayan törende bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaş özetle: “Öncelikle partimizin yeni hizmet binasının açılışına hoş geldiniz. Partimiz her geçen gün çalışmalarını daha da hızlandırıyor. Bizim partimizin paraya pula ihtiyacı yok. Sizlerin manevi destekleri bize yeter. Hepinize açılışımıza geldiğiniz için çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

            Açılış töreninde bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy ise: “Parti binamız çok güzel olmuş. İçerisi de çok güzel olmuş. Parti teşkilatımızı oturup çay içecek bir mekan olarak görmeyi düşünmüyoruz. Biz tarlada, fabrikada, okulda her yerde halkın içinde olacağız. Bizi kapıdan kovsalar, pencereden içeri gireceğiz. Biliyorsunuz ki eskiden Eğirdir’de belediyemiz de oldu. Şu anda üçüncü parti durumuna düştük. Biz önümüzdeki süreçte Eğirdir’i sosyal demokrat bir belediye başkanının yönettiği ve birinci parti olarak görmek istiyoruz. Söz veriyor musunuz Eğirdirliler?… İl yönetimi olarak ilçe teşkilatımıza güveniyoruz. Her türlü destekle arkasındayız ve bu işi başaracaklarından eminiz. Ama bu arkadaşlarımız bu işleri tek başlarına yapamazlar. Bu yük kadınlarımıza, gençlerimize düşüyor. Sizlerden ricam teşkilatımızı yalnız bırakmayalım. Eğirdir’de ve Isparta’da birinci parti olmak için bu uğurda sonuna kadar yüreğimizi koyduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Daha sonra yeniden söz alan CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaş, 44 ay Ergenekon tutuklusu olan ve eşini bu uğurda kaybeden Emekli Astsubay Güven Aslan’ı davet etti.

            Mehmet Kaş, kendi kullanmış olduğu CHP’nin rozetini ceketinin yakasından çıkartarak İl Başkanı Eyüp Ersoy’a verdi. Ersoy’da rozeti Güven Aslan’a taktı.

 

            Güven Aslan: “44 ay da yatarız, 44 yıl da

            yatarız. Yeter ki vatan sağ olsun…”

            Burada bir konuşma yapan Aslan: “Öncelikle bugün Eğirdir’de eşimle birlikte bulunmaktan bahtiyarız. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü tekrar gönülden kutluyorum. Ben Türkiye’nin değil Dünya’nın göz bebeği olan Özel Kuvvetlerin formasını 27 yıl şerefli bir şekilde taşıyan ve 58 arkadaşını şehit vermiş bir üyesiyim. 44 ay boyunca da Ergenekon Ege sorumlusu unvanıyla İzmir F tipi cezaevinde kaldım. Çıktıktan sonra da 3 ay sonra eşimi kaybettim ve Ayla Hanımla evlendim. Ayla Hanım benim aynı zamanda halamın kızı oluyor. 7-8 aydır bana sahip çıkmaya çalışıyor. Ben şunları söylemek istiyorum: Bizim için söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Türk, Türk’ü korumazsa Tanrı Türk’ü korumaz. Bu vatan bizimdir. Bu ülkenin bizlere ihtiyacı olduğunda bizler seve seve göreve hazırız. Bu bir görevdir. 44 ay da yatarız, 44 yıl da yatarız. Yeter ki vatan sağ olsun. Bu ülkenin bekası için gerekirse evladımızı feda ederiz, eşimizi de feda ederiz, kendi canımızı da feda ederiz. Bugün burada çok güzel bir açılışa katılmak için buradayız. Hepinize çok teşekkür ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

            Konuşmaların ardından CHP Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy keserek hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundu.

            Göreve geldiğinden beri çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren CHP Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Kaş’ı ve ekibini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 
Haber: EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap