YUSUF ÖNGÜN: "HİZMET İÇİN YÖNETİME TALİBİZ..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YUSUF ÖNGÜN: "HİZMET İÇİN YÖNETİME TALİBİZ..."
Haberin Tarihi: 16.3.2016 12:22:00 - Okunma Sayısı:1656 defa okundu.

S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 19 Mart 2016 Cumartesi günü yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında Başkanlık için aday olduğunu açıklayan hemşehrimiz Yusuf Öngün ve Yönetim Kurulu üye adayları gazetemizi ziyaret etti.

YUSUF ÖNGÜN: “HİZMET İÇİN YÖNETİME TALİBİZ…”

S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 19 Mart 2016 Cumartesi günü yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında Başkanlık için aday olduğunu açıklayan hemşehrimiz Yusuf Öngün ve Yönetim Kurulu üye adayları gazetemizi ziyaret etti.

Başkan adayı Kuaför hemşehrimiz Yusuf Öngün ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Yönetim Kurulu Üye Adayları hemşehrilerimiz; İsmet Şenol, Lütfi Uysal, Adil Uğurlu ve Tolga Ersan, genç bir ekiple hizmet için yola çıktıklarını belirterek “Kooperatif ortaklarının destekleriyle, elbirliği ile daha güzel hizmetler yapmaya talibiz…” ifadelerini kullandılar.

19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 11.00’de Vergi Dairesi üzerindeki toplantı salonunda yapılacak kongrede, ilçe merkezi, kasaba ve köylerimizde kayıtlı 253 kooperatif ortağı oy kullanacak.

Edindiğimiz bilgilere göre kooperatif Başkanlığı için, halen başkanlık görevini sürdüren hemşehrimiz Osman Aslantürk yanı sıra, dönerci hemşehrimiz Hamit Kubilay Barlas ve Kuaför hemşehrimiz Yusuf Öngün Başkanlık için yarışacaklar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap