OSMAN ASLANTÜRK: "BUGÜNE KADAR HİÇ BİR ESNAFIMIZI AYIRT ETMEDİK"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,OSMAN ASLANTÜRK: "BUGÜNE KADAR HİÇ BİR ESNAFIMIZI AYIRT ETMEDİK"
Haberin Tarihi: 17.3.2016 12:22:00 - Okunma Sayısı:1559 defa okundu.

S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısında başkanlık için yeniden aday olan hemşehrimiz Osman Aslantürk, yönetim olarak bugüne kadar hiçbir esnafımızı diğerinden ayırt etmediklerini her esnafımıza aynı mesafede durduklarını söyledi.

OSMAN ASLANTÜRK: “BUGÜNE KADAR HİÇ BİR ESNAFIMIZI AYIRT ETMEDİK…”

19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 11.00’de yapılacak olan S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısında başkanlık için yeniden aday olan hemşehrimiz Osman Aslantürk, yönetim olarak bugüne kadar hiçbir esnafımızı diğerinden ayırt etmediklerini her esnafımıza aynı mesafede durduklarını söyledi.

Halen yönetim kurulu üyelesi olarak görev yapan hemşehrimiz Osman Nuri Hun ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Aslantürk, Kooperatif Başkanlığı için yeniden aday olduğunu bildirerek, “Yönetim Kurulu üye adaylarımız; O.Nuri Hun, Şevket Çetin, Ali Rıza Uludağ ve Hüseyin Durgut ile hizmete yeniden talibiz. Bugüne kadar esnaflarımızın elinden tutmaya çalıştık. Esnafımızın önüne set olmayıp onlara destek olduk. Kredilerini ödemekte güçlük çeken esnaflarımızın borçlarını yeniden yapılandırarak, ödeme kolaylığı sağladık. 2015 yılı değerlendirilmeleriyle kooperatifimiz 1. Sınıf kooperatif statüsüne alındı. Bugün itibarıyla Eğirdir esnafımıza 8.500,000 TL. kredi dağıttık. Hükümetimizin sıfır faizle verdiği 30 bin TL. kredi ödemeleri, evrakları tamam olan ve şartları uyan her esnafımıza ödenmektedir. 'Her şeyin yenisi, yöneticinin tecrübelisi' sloganı ile yola çıktık…” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki Cumartesi günü Vergi Dairesi üzerindeki toplantı salonunda saat 11.00’de yapılacak kongrenin, ilçemize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap