S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurulu Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Genel Kurulu Yapıldı
Haberin Tarihi: 19.3.2016 15:13:00 - Okunma Sayısı:2011 defa okundu.

Yusuf Öngün'ün listesi 116 oy alarak seçimi kazandı.

S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurulu Yapıldı

 
Yusuf Öngün’ün listesi 116 oy alarak seçimi kazandı.
 
     S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2015 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı 19 Mart 2016 Cumartesi günü, Vergi Dairesi üzeri Eğirdir Toplantı salonunda yapıldı.         
     S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2015 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında mevcut başkan Osman Aslantürk kongrenin açılışını yaparak bir konuşma yaptı ve 4 yıllık görev süresini değerlendirdi. Aslantürk’ün konuşmasının ardından gündemin ikinci maddesi olan Divan heyeti seçimine geçildi. Kongrenin divan başkanlığına, Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, başkan yardımcılığına İbrahim Taşan, katipliklerine ise Ahmet Hamdi Takır ve Ömer Dikbaş getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesiyle devam eden kogrede gündemin 4’ncü maddesi olan Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporu sekreter Volhan Hun tarafından, Denetim Kurulu Faaliyet raporu ise Şoförler Odası Başkanı İsa Demiralay tarafından okundu. Okunan raporlar müzakere edilerek oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda seçimlere geçilmeden önce S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olan 3 hemşehrimiz Yusuf Öngün, Hamit Kubilay Barlas ve Osman Aslantürk birer konuşma yaptılar.
      Daha sonra S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu ile Bölge Birliği Temsilcilerinin belirleneceği seçimlere geçildi.
   ÜÇ LİSTE YARIŞTI
    253 kayıtlı üyeden 234’ünün oy kullandığı seçimler sonucu hemşehrimiz Yusuf Öngün’ün listesi 116 oy alarak seçimi kazandı.
      S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu ile Bölge Birliği Temsilcilerinin belirlendiği seçimlerde Hamit Kubilay Barlas’ın listesi 85 oy alırken Osman Aslantürk’ün listesi de 31 oy aldı.
      S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu asil üyeliklerine; Yusuf Öngün, İsmet Şenol, Lütfi Uysal, Adil Uğurlu, Tolga Ersan, Yönetim kurulu yedek üyeliklerine; Kadir Taş, Yalçın Kaya, Halil Yıldız, Necmettin Akıncı, Furkan Gürfidan, Bölge Birliği Temsilciliği asil üyeliklerine Yusuf Öngün ve Lütfi Uysal seçilirken Bölge Birliği Temsilciliği yedek üyeliğine de Tolga Ersan ve Adil Uğurlu seçildiler. S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap