Isparta Milletvekili Nuri Okutan Eğirdir'de Ziyaretlerde Bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Milletvekili Nuri Okutan Eğirdir'de Ziyaretlerde Bulundu
Haberin Tarihi: 19.3.2016 18:20:00 - Okunma Sayısı:1643 defa okundu.

19 Mart 2016 Cumartesi günü İlçemize gelen Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genel kurul toplantısına katıldı.

Isparta Milletvekili Nuri Okutan Eğirdir’de Ziyaretlerde Bulundu

 

            Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Isparta’ya gelen Okutan, ilçelerde de ziyaretlerde bulundu.

           
 
19 Mart 2016 Cumartesi günü İlçemize gelen Isparta Milletvekili Nuri Okutan, MHP Eğirdir İlçe teşkilatı başkanı Osman Yaman, İl Genel Meclisi üyesi Halil Okutan, Belediye Meclis üyeleri Şükrü Savaş ve Mustafa Günay ile partililerle birlikte önce Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin genel kurul toplantısına katıldı. Milletvekili Okutan, hemşehrilerimizle tek tek selamlaştı.          

            Kongrede bir de konuşma yapan Milletvekili Okutan, “…Öncelikle Kongerenizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Meclisimiz tatil Salı günü açılacak. Ben de zamanımı memleketimde, babamın yanında geçireyim dedim. Eğirdir’e de esnaf ziyareti için gelmiştim. Ama kongrenizin olduğunu öğrendim ve geldim” dedi. Okutan, son dönemde Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini 3-5 aydır canlı bombayla karşı karşıya geldiğini belirten konuşmasında, “Türkiye şuan kuşatılmışlık çemberi içerisinde. Bu yeni bir mücadele değil. Milli mücadelede verilen sözler yerine getirilmeli. Ülkemizi yönetenler tarihi birimi devlet hakimiyetini bilmedikleri için her şeyi geç görüyorlar. Bizi karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Bu olay ne AKP’nin ne de başkasının sorunudur. Bu sorun ülkemizin ve hepimizin sorunu. Ancak el birliği yaparak bu sorunu çözebiliriz. Gün o gündür. Türkiye neredeyse var oluş yok oluş noktasıyla karşı karşıyadır. O bakımdan biz eski hesapları karıştırmadan, keşke bunlar olmasaydı, keşke daha dikkatli davranılsaydı, keşke halkla daha çok kucaklaşılsaydı hem de daha iyi hizmet edilseydi, devlet, devlet görevini yapsaydı, daha güzel olurdu. Hem kendim hem de partim olarak yapılacak her olumlu adıma destekçisiyiz. Biz bu memleketin içerisindeyiz, biz bu millete sahip çıkacağız. Sorunları, hepimiz el ele vererek, milli birlik ve beraberliği sağlayarak çözebiliriz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan bunu bekleriz” dedi.

            Milletvekili Nuri Okutan sözlerinin sonunda: “Sizlere iyi günler ve iyilikler diliyorum. Kongrenizin, seçiminizin hayırlıklara, güzelliklere vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Isparta Milletvekili Okutan  gazetemizi ziyaret etti

         
   Esnaf ziyaretleri kapsamında Gazetemizi de ziyaret eden Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve beraberindekiler, Eğirdir’den sonra diğer ilçelerimizdeki hemşehrilerimizle de görüşeceklerini belirttiler.

            Milletvekili Nuri Okutan’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap