ADD'nin Yeni Yönetimi Kaymakam Akdaş'ı Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ADD'nin Yeni Yönetimi Kaymakam Akdaş'ı Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 21.3.2016 18:11:00 - Okunma Sayısı:1446 defa okundu.

Kaymakam Abdullah Akdaş, ADD'nin yeni yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

ADD’nin Yeni Yönetimi Kaymakam Akdaş’ı Ziyaret Etti…

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi’nin 12 Mart 2016 Cumartesi günü yapılan genel kurul toplantısında Başkan ve Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilen üyeler, Kaymakam Abdullah Akdaş’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün, Kaymakam Abdullah Akdaş’a çiçek takdim ederek Anıtkabir Komutanlığından gönderilen “Atatürk ve Çocuk” isimli kitabı hediye etti.

 

ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün, Sayman Şefika Çelik, Üyeler; Ahmet Demirağ, Nesrin Özdamar ve Faden Cesur, Kaymakam Abdullah Akdaş’ı ziyaretlerinde dernek olarak yapmak istedikleri projelerini anlatma fırsatını yakaladılar.

 

Sohbet havasında geçen ziyarette, ADD İlçe Başkanı Öngün’ün Dernek olarak önümüzdeki günlerde Çanakkale gezisi düzenlemeyi düşündüklerini belirtmesi üzerine Kaymakam Akdaş da gezi için temin edilecek otobüsün mazot-benzin ücretini karşılayabileceklerini ifade etti. Öngün, Kaymakam Akdaş’ın her zaman kendilerine destek olduğunu ifade ederek kendisine teşekkür etti.

 

Demirköprü’ye Vagon…

ADD Yönetim Kurulu Üyelerinden Faden Cesur da söz alarak Kaymakam Abdullah Akdaş’a  Demirköprü’nün olduğu yere temsili bir vagon konulmasını talep etti. Cesur “Eğer oraya güzel bir vagon konulursa ev hanımlarımız orada gün organizasyonlarını yapabilirler…” diyerek görüşlerini bildirdi.

Kaymakam Akdaş, Devlet Demir Yolları (DDY) ile görüşmeler içerisinde olduklarını belirterek belediye ile birlikte önce oranın çevre düzenlenmesinin yapılacağını sonrasında da vagon getirileceğini söyledi.

 

Can Ada’ya Atatürk Parkı…

Dernek üyelerinden Şefika Çelik, Can Ada’ya küçük bir Atatürk Parkı oluşturulmasını istedi. Çelik: “Can Ada’nın şuan ki durumu içler acısı. Burada Atatürk’ümüzün heykelleri, fotoğraflarının yanı sıra güzel bir park yapılıp, oraya Atatürk Parkı isminin verilmesiyle Can Ada’nın çehresinin değişeceğini düşünüyorum. Zaten Can Ada Atatürk’ümüze hediye edilmiş bir yer. Güzel eserlerin yapılması bizleri de mutlu edecektir” dedi.

 

ADD üyeleri Eğirdir Kaymakamı Akdaş’a teşekkür ederken, Kaymakam Abdullah Akdaş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ADD’nin yeni yönetimine görevlerinde başarılar diledi. 

 

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap