Eğirdir Gölü Terk Edilmiş Av Araçlarından Temizlenecek

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Gölü Terk Edilmiş Av Araçlarından Temizlenecek
Haberin Tarihi: 26.3.2016 08:38:00 - Okunma Sayısı:1249 defa okundu.

Denizlerin Terk Edilmiş Av Araçlarından Temizlenmesi Projesi" kapsamında Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından 17.03.2016 tarihinde Bursa Tarım İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (SAREM) adına Enstitü İdari Müdür Yardımcısı Kadir Çapkın ve Su Ürünleri Yüksek Mühendisi S. Oğuz Korkut katıldı.

Eğirdir Gölü Terk Edilmiş Av Araçlarından Temizlenecek

 

            "Denizlerin Terk Edilmiş Av Araçlarından Temizlenmesi Projesi" kapsamında Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından 17.03.2016 tarihinde Bursa Tarım İl Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (SAREM) adına Enstitü İdari Müdür Yardımcısı Kadir Çapkın ve Su Ürünleri Yüksek Mühendisi S. Oğuz Korkut katıldı.

            Toplantıya Eğirdir SAREM’in yanı sıra, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü, Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapıları Daire Başkanlığından Su Ürünleri Kaynak Yönetimi Grup Sorumlusu Semavi Erol, Biyolog Murat ULAMA, Bursa, Hatay, Mersin, Konya, İzmir, İstanbul, Çanakkale ve Balıkesir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlükleri Şube Müdürleri ve personeli katıldı.

            2014'de başlayan ve bugüne kadar İstanbul, Adana, Hatay, Balıkesir ve Mersin illerinde uygulanan projeye bu yıl içsular da dahil edilmiş olup öncelikle Eğirdir ve Beyşehir Göllerinde çalışmalara başlanması kararlaştırıldığı bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap