16:14:50 TÜRBEDEN PARA ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 15:17:25 ADD, ÇOCUK BAYRAMINI KÖY OKULUNDA KUTLADI 14:49:38 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROL, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ… 13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı

ETOY Aşçılık Programı Öğrencilerinden Büyük Başarı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ETOY Aşçılık Programı Öğrencilerinden Büyük Başarı
Haberin Tarihi: 5.4.2016 15:40:00 - Okunma Sayısı:1306 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri,"1. Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası"na katıldı.

ETOY Aşçılık Programı Öğrencilerinden Büyük Başarı

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, “1. Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası”na katıldı.

            Çok sayıda üniversitenin farklı yemek örnekleriyle katıldığı yarışmada öğrenciler, “Kırmızı Et”, “Balık” ve “ Tatlı” tabaklarıyla üç farklı kategoride yarıştı.

            Şampiyonada, Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Mehmet Anıl Küçükyaman 1 Altın, Ersin Şen 1 Bronz ve Cavit Burak Atay 2 Merit ödülü kazandı.

            Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap